Hotel Negresco – Adults Only

Se tillgänglighet

Presentation av Hotel Negresco – Adults Only

Hotel Negresco – Adults Only ligger vackert beläget vid havet i Playa de Palma och erbjuder en avkopplande och exklusiv vistelse för vuxna. Hotellet har en härlig utomhuspool där gästerna kan njuta av solen och havsutsikten. Med endast 5 km till närmaste flygplats är det bekvämt och lätt att nå hotellet.

Alla rum på Negresco är luftkonditionerade och erbjuder antingen en fantastisk havsglimt eller en fri utsikt över havet. De är utrustade med bekvämligheter såsom satellit-tv, tvåglasfönster och en härlig egen balkong. Gratis WiFi finns i allmänna utrymmen för att tillgodose gästernas behov av uppkoppling.

Gästerna kan njuta av avkopplande stunder i hotellets bar och restaurang. Hotellets restaurang serverar en generös frukostbuffé och välkomnande middagar. På den stora terrassen vid poolen kan gästerna njuta av förfriskningar och solstolar finns tillgängliga utan extra kostnad.

För gäster som anländer med bil finns möjlighet till parkering mot en avgift och möjlighet till att använda hotellets spa. Dessutom finns möjlighet att hyra bil för att utforska omgivningen.

Rumsfaciliteter

Hotel Negresco erbjuder bekväma rum med en rad faciliteter för att säkerställa en avkopplande vistelse. Varje rum är utrustat med satellit-tv, tvåglasfönster och en egen balkong för gästernas bekvämlighet. Gratis WiFi finns tillgängligt i allmänna utrymmen för att säkerställa att gästerna alltid är uppkopplade.

Mat och Dryck

Restaurangen på Hotel Negresco erbjuder en generös frukostbuffé och välsmakande middagar för att tillgodose gästernas behov av god mat. Dessutom kan gästerna koppla av i baren eller njuta av förfriskningar på den stora terrassen vid poolen.

Bekvämligheter

Hotel Negresco erbjuder en rad bekvämligheter för att säkerställa en trevlig vistelse för gästerna. Det inkluderar en härlig utomhuspool med solterrass, gratis solstolar samt tillgång till spa och möjlighet till biluthyrning för att utforska omgivningarna.

Betyg och Recensioner

Hotel Negresco har fått höga betyg av gästerna. Bland de positiva omdömena finns särskilt uppskattning för den personliga servicen, bekvämligheterna och det utmärkta läget vid havet. Gästerna har gett höga betyg för städningen, bekvämlighet och läget, vilket har bidragit till en trevlig vistelse.

Tillgänglighet/Handikappanpassning

Hotel Negresco – Adults Only strävar efter att vara tillgängligt för alla gäster. Vänligen kontakta hotellet för att få information om tillgänglighet och handikappanpassning för att säkerställa en bekväm vistelse.

Parkering

Det finns möjlighet till privat parkering på boendet, vilket kan bokas i förväg mot en extra kostnad. Det är en bekväm lösning för gäster som anländer med bil och vill ha tryggheten med parkering på plats.

Fler bilder

Kontaktuppgifter Hotel Negresco – Adults Only

Adress: Neopatria, 2, 07610 Playa de Palma, Spanien

Se pris

Karta till Hotel Negresco – Adults Only

Hotel Negresco - Adults Only - Neopatria, 2, 07610 Playa de Palma, Spanien karta

Klicka på kartan för att expandera

Övrig info

Frukost:
Rating: 8.7
Antal betyg: 1643

Betyg på bekvämligheter

Personal: 9.4
Faciliteter: 8.8
Städning: 9
Bekvämlighet: 9.1
Prisvärt: 8.3
Läge: 9.5
Gratis WiFi: 7.2

Läs mer

Utvärderingar