Hotel Mirador

Se tillgänglighet

Presentation av Hotel Mirador

Hotel Mirador ligger med en fantastisk vy över Palmas katedral och hamnen. Hotellet är utrustat med ett lyxigt spa och erbjuder sina gäster luftkonditionerade rum med stora fönster, satellit-tv och gratis WiFi. De rymliga och ljudisolerade rummen har telefon, värdeskåp och litet kylskåp. De flesta rummen har även vita väggar och en fransk balkong. Rumspriset inkluderar fri tillgång till hotellets spa, vilket har en uppvärmd bubbelpool, bastu och turkiska bad. För gästernas bekvämlighet finns även en möjlighet till biluthyrning.

Rumsfaciliteter

Hotellet erbjuder ett antal faciliteter i rummen, inklusive satellit-tv, telefon, värdeskåp och litet kylskåp. De rymliga och ljudisolerade rummen har vita väggar och de flesta har en fransk balkong.

Mat och Dryck

Hotellets bufférestaurang serverar en välsmakande frukost till gästerna. Det finns även tillgång till kafé på plats, meny för särskild kosthållning på begäran samt en snacksbar och en bar för avkoppling.

Bekvämligheter

Hotel Mirador erbjuder en mängd olika bekvämligheter såsom gratis WiFi, concierge, väckningsservice, möjlighet till biluthyrning, luftkonditionering och ljudisolerade rum. För gästernas avkoppling och välbefinnande finns här även en utomhuspool på hotellets tak med utsikt över omgivningen, samt ett spa- och hälsocenter med bland annat träning, relax-område, bubbelpool, bastu, hamam och fitnesscenter.

Betyg och Recensioner

Hotel Mirador har fått höga betyg och positiva recensioner av sina gäster. Bland annat har hotellet fått betyg enligt följande kategorier: Personal (8.6), Faciliteter (8.0), Städning (8.3), Bekvämlighet (8.3), Prisvärt (7.6), Läge (8.9) och Gratis WiFi (8.1).

Tillgänglighet/Handikappanpassning

För gäster med funktionsnedsättningar finns hotellet anpassat för tillgänglighet. Det finns exempelvis speciellt rökområde, hiss, rullstolsanpassade faciliteter och även mötes-/bankettfaciliteter för personer med eventuella särskilda behov.

Parkering

För gäster som anländer med bil, finns det möjlighet till allmän parkering vid boendet, vilket dock bör bokas i förväg och kostar €18 per dag. Det erbjuds även garagefaciliteter för bekväm parkering.

Fler bilder

Kontaktuppgifter Hotel Mirador

Adress: Paseo Marítimo, 10, 07014 Palma de Mallorca, Spanien

Se pris

Karta till Hotel Mirador

Hotel Mirador - Paseo Marítimo, 10, 07014 Palma de Mallorca, Spanien karta

Klicka på kartan för att expandera

Övrig info

Frukost:
Rating: 7.9
Antal betyg: 2252

Betyg på bekvämligheter

Personal: 8.6
Faciliteter: 8
Städning: 8.3
Bekvämlighet: 8.3
Prisvärt: 7.6
Läge: 8.9
Gratis WiFi: 8.1

Läs mer

Utvärderingar