Hotel Metropolitan Playa 3 Sup

Se tillgänglighet

Presentation av Hotel Metropolitan Playa 3 Sup

Hotel Metropolitan Playa 3 Sup är det perfekta valet för en underbar och avkopplande semester. Beläget bara 500 meter från den vackra stranden Playa de Palma, erbjuder hotellet gästerna en inbjudande atmosfär och bekväma rum med luftkonditionering och balkonger.

Hotellet har en utomhuspool med tillhörande solterrass, vilket ger gästerna möjlighet att njuta av solen och havet. Det finns också trädgårdar som ger en avkopplande miljö för promenader och avkoppling. För de som vill hålla sig aktiva under semestern finns det även ett gym på plats.

Hotel Metropolitan Playa 3 Sup erbjuder en bufférestaurang som serverar läckra spanska rätter, samt en loungebar och en terrass där gästerna kan njuta av en avslappnad atmosfär.

Med enkel och ljus inredning skapar hotellet en fridfull miljö där gästerna kan koppla av och njuta av sin vistelse. För bekvämlighetens skull är rummen utrustade med satellit-TV och gästerna har tillgång till gratis WiFi i alla utrymmen.

Semesterorten Las Maravillas centrum ligger bara en kort promenad från hotellet och erbjuder ett stort utbud av butiker och barer. Palma och dess flygplats kan enkelt nås med bil eller kollektivtrafik och ligger mindre än 8 km bort.

Rumsfaciliteter

Rummen på Hotel Metropolitan Playa 3 Sup erbjuder en bekväm och avkopplande miljö för gästerna. Varje rum är utrustat med luftkonditionering och har en härlig balkong där gästerna kan njuta av solen och den friska havsluften. Satellit-TV finns också på rummen för underhållning.

Mat och Dryck

Hotel Metropolitan Playa 3 Sup har en bufférestaurang som serverar en mängd läckra spanska rätter. För avkopplande stunder erbjuder hotellet en loungebar och terrass där gästerna kan njuta av drycker och tilltugg i en avslappnad atmosfär.

Bekvämligheter

Hotel Metropolitan Playa 3 Sup erbjuder ett antal bekvämligheter för att göra gästernas vistelse så trevlig som möjligt. Det finns en utomhuspool, trädgårdar, och en solterrass, vilket ger gästerna möjlighet att njuta av solen och den vackra omgivningen. För de som vill hålla sig aktiva under semestern finns det även ett gym på plats.

Gratis WiFi finns tillgängligt i alla utrymmen på hotellet. För gästernas bekvämlighet finns det även receptionstjänster dygnet runt samt städtjänster för att säkerställa en trevlig och bekväm vistelse.

Betyg och Recensioner

Hotel Metropolitan Playa 3 Sup har fått höga betyg i flera kategorier, inklusive städning, faciliteter, bekvämlighet, och prisvärdhet. Sammantaget får hotellet bra recensioner och gästerna har gett det höga betyg för dess personliga service och bekvämligheter.

Tillgänglighet/Handikappanpassning

Hotel Metropolitan Playa 3 Sup strävar efter att vara tillgängligt för alla gäster och erbjuder anpassningar för personer med funktionsnedsättning. Gästerna kan kontakta hotellet för specifika önskemål och behov.

Parkering

Tyvärr erbjuder hotellet ingen parkering på plats, men det finns möjligheter till parkering i närheten av hotellet. Gästerna kan kontakta receptionen för mer information om parkeringsmöjligheter i området.

Fler bilder

Kontaktuppgifter Hotel Metropolitan Playa 3 Sup

Adress: Mar Aral, 6, 07610 Playa de Palma, Spanien

Se pris

Karta till Hotel Metropolitan Playa 3 Sup

Hotel Metropolitan Playa 3 Sup - Mar Aral, 6, 07610 Playa de Palma, Spanien karta

Klicka på kartan för att expandera

Övrig info

Frukost:
Rating: 7.7
Antal betyg: 405

Betyg på bekvämligheter

Personal: 8.5
Faciliteter: 7.6
Städning: 8.1
Bekvämlighet: 7.9
Prisvärt: 8.2
Läge: 7.9
Gratis WiFi: 6.9

Läs mer

Utvärderingar