Hotel Mariant

Se tillgänglighet

Presentation av Hotel Mariant

Hotel Mariant är ett all inclusive-hotell som ligger på Mallorcas östkust, mellan stränderna S’Illot och Sa Coma. Hotellet erbjuder en avkopplande vistelse med bekväma rum, utomhuspool och närhet till vackra stränder och sevärdheter.

Rumsfaciliteter

Rummen på Hotel Mariant har luftkonditionering, egen balkong och kabel-TV. De har även egna badrum med hårtork för extra bekvämlighet under din vistelse.

Mat och Dryck

Hotellet har en bufférestaurang där gästerna kan njuta av olika maträtter och en bar där man kan koppla av med en god drink. Möjligheten att få lunchpaket är också en praktisk och trevlig detalj.

Bekvämligheter

Hotel Mariant erbjuder en mängd bekvämligheter för att göra din vistelse så trevlig som möjligt. Detta inkluderar en 24-timmarsreception, möjlighet att hyra bil via resedisken samt närhet till den historiska byn S’Illot och områdets vackra stränder och sevärdheter.

Betyg och Recensioner

Hotel Mariant har fått höga betyg av gäster med en sammanlagd score på 8.7 av 10. Anläggningen har fått bra recensioner inom olika kategorier som inkluderar bland annat faciliteter, städning, bekvämlighet och prisvärdhet.

Tillgänglighet/Handikappanpassning

Hotel Mariant strävar efter att vara tillgängligt för alla gäster och erbjuder bland annat möjlighet till hiss för att nå övre våningsplan.

Parkering

För gäster som kommer med bil finns gratis allmän parkering i närheten av hotellet, där bokning inte behövs.

Fler bilder

Kontaktuppgifter Hotel Mariant

Adress: Levante, 11, 07680 S’Illot, Spanien

Se pris

Karta till Hotel Mariant

Hotel Mariant - Levante, 11, 07680 S'Illot, Spanien karta

Klicka på kartan för att expandera

Övrig info

Frukost:
Rating: 7.5
Antal betyg: 429

Betyg på bekvämligheter

Personal: 8.7
Faciliteter: 7.4
Städning: 7.9
Bekvämlighet: 7.7
Prisvärt: 8.1
Läge: 8.5
Gratis WiFi: 6.8

Läs mer

Utvärderingar