Hotel Finca Ca N’ai – Adults Only

Se tillgänglighet

Presentation av Hotel Finca Ca N’ai – Adults Only

Det lantliga hotellet Hotel Finca Ca N’ai – Adults Only ligger inbäddat i de vackra omgivningarna av Tramuntanabergen. Hotellet, som endast välkomnar vuxna gäster, har en rustik och charmig atmosfär och erbjuder en idealisk plats för avkoppling och lugn.Hotellet erbjuder en utomhuspool där gästerna kan koppla av och njuta av den fantastiska utsikten över bergen och omgivande citron- och apelsinlundar. Det ligger perfekt beläget mellan Sóller och kuststaden Puerto de Sóller, vilket ger enkel tillgång till de vackra omgivningarna och sevärdheterna i området.

Rumsfaciliteter

Rummen på Hotel Finca Ca N’ai har rustik inredning och är utrustade med bekvämligheter som stor balkong eller uteplats med magnifik utsikt över bergen och citruslundarna. Varje rum har ett eget, rymligt badrum komplett med badprodukter och bekväma badrockar, för att säkerställa gästernas högsta komfort under vistelsen.

Mat och Dryck

Gästerna kan avnjuta en kopp kaffe eller en måltid på plats i hotellets café. Hotellet erbjuder även en bar där gästerna kan koppla av med en förtäring efter en dag med sightseeing.

Bekvämligheter

Här finns en mängd bekvämligheter såsom gratis WiFi, utomhusmöbler och en solterrass där gästerna kan njuta av det underbara landskapet. Hotellet erbjuder även concierge-tjänster, bagageförvaring och tur- och utflyktsdisk för att hjälpa gästerna att planera och njuta av sin vistelse.

Betyg och Recensioner

Hotellet har fått höga betyg från tidigare gäster, med en sammanlagd score på 9.5 av 10 baserat på olika kriterier såsom faciliteter, städning, läge och prisvärt.

Tillgänglighet/Handikappanpassning

För gäster med särskilda behov, ligger hela enheten på markplan vilket gör det tillgängligt för alla.

Parkering

Gratis privat parkering finns vid boendet och det krävs ingen förbokning.Detta var enbart en del av hela texten, om du vill att jag fortsätter med att skapa resterande delar av texten, vänligen med dela mer detaljer och information.

Fler bilder

Kontaktuppgifter Hotel Finca Ca N’ai – Adults Only

Adress: Camí Son Sales, 50, 07100 Sóller, Spanien

Se pris

Karta till Hotel Finca Ca N’ai – Adults Only

Hotel Finca Ca N'ai - Adults Only - Camí Son Sales, 50, 07100 Sóller, Spanien karta

Klicka på kartan för att expandera

Övrig info

Frukost:
Rating: 9.4
Antal betyg: 809

Betyg på bekvämligheter

Personal: 9.7
Faciliteter: 9.2
Städning: 9.6
Bekvämlighet: 9.6
Prisvärt: 9
Läge: 9.6
Gratis WiFi: 9

Läs mer

Utvärderingar