Hotel Eden Soller

Se tillgänglighet

Presentation av Hotel Eden Soller

Hotel Eden Soller ligger vid havet och erbjuder en avkopplande vistelse med fantastisk utsikt. Hotellet har en säsongsöppen utomhuspool där gästerna kan njuta av den behagliga atmosfären. Beläget precis utanför hotellet finns spårvagnen mellan Sóller och Palma, vilket gör det enkelt att utforska närliggande områden.

De rymliga och luftkonditionerade rummen på Hotel Eden erbjuder bekvämligheter för att göra din vistelse så bekväm som möjligt. Varje rum har klinkergolv, satellit-TV, eget badrum med badkar, kostnadsfria badprodukter och en hårtork. Dessutom erbjuds gratis WiFi i hela hotellet, och gästerna kan dra nytta av ett fritt tillgängligt kylskåp i sina rum.

Hotellets restaurang erbjuder en varierad frukostbuffé, lunch och middag, medan loungebaren och trädgårdsterrassen ger en avkopplande miljö med panoramautsikt över bukten.

Personalen på Hotel Eden Soller är tillgänglig för att ge information om aktiviteter i närheten, inklusive vattensporter, vandring, båtutflykter, samt bil- och cykeluthyrning. Hotellet är perfekt beläget för gäster som vill utforska området, med Palma de Mallorca bara en 30 minuters bilresa bort.

Rumsfaciliteter

Hotel Eden Soller erbjuder ett antal bekvämligheter i sina rum, inklusive luftkonditionering, satellit-TV, eget badrum med badkar, gratis toalettartiklar och hårtork. Dessutom finns det gratis WiFi i alla rum och ett kylskåp för gästernas bekvämlighet.

Mat och Dryck

Hotellets restaurang erbjuder en mångsidig meny med frukost, lunch och middag, medan loungebaren och trädgårdsterrassen ger en avkopplande miljö med vacker utsikt över bukten.

Bekvämligheter

Hotel Eden Soller erbjuder en rad bekvämligheter, inklusive säsongsöppen utomhuspool, gratis WiFi i alla utrymmen och möjlighet till aktiviteter som vattensporter, vandring, båtutflykter samt bil- och cykeluthyrning.

Betyg och Recensioner

Hotel Eden Soller har fått bra recensioner från sina gäster, med höga betyg för faciliteter, städning, bekvämlighet och läge. Hotellet erbjuder enligt gästerna ett prisvärt boende med trevlig personal och vacker utsikt över havet.

Kategoribetyg: Personal 8.4, Faciliteter 8.1, Städning 8.5, Bekvämlighet 8.6, Prisvärt 7.7, Läge 9.7, Gratis WiFi 6.6

Tillgänglighet/Handikappanpassning

Hotel Eden Soller erbjuder tillgängliga rum och faciliteter för gäster med funktionsnedsättning, inklusive hiss till övre våningsplan.

Parkering

Privat parkering finns i närheten och kan bokas i förväg. Avgifter kan tillkomma. Hotellet erbjuder även garageparkering för gästernas bekvämlighet.

Fler bilder

Kontaktuppgifter Hotel Eden Soller

Adress: Es Través, 26, 07108 Puerto de Sóller, Spanien

Se pris

Karta till Hotel Eden Soller

Hotel Eden Soller - Es Través, 26, 07108 Puerto de Sóller, Spanien karta

Klicka på kartan för att expandera

Övrig info

Frukost:
Rating: 8.1
Antal betyg: 739

Betyg på bekvämligheter

Personal: 8.4
Faciliteter: 8.1
Städning: 8.5
Bekvämlighet: 8.6
Prisvärt: 7.7
Läge: 9.7
Gratis WiFi: 6.6

Läs mer

Utvärderingar