Hotel Eden Nord Soller

Se tillgänglighet

Presentation av Hotel Eden Nord Soller

Hotel Eden Nord ligger i fiskebyn Port de Sóller, 150 meter från stranden. Här erbjuds en utomhuspool och luftkonditionerade rum med terrass eller balkong. Hotellet har en bar, en bufférestaurang och en snackbar. Värdeskåp kan hyras i 24-timmarsreceptionen. Alla rum har utsikt över bergen, utomhuspoolen eller småbåtshamnen. De är också utrustade med satellit-TV, skrivbord och eget badrum med hårtork och gratis badprodukter. Palma ligger 32 km bort, och till Palma de Mallorcas flygplats är det en 40-minuters bilresa.

Rumsfaciliteter

Hotellet erbjuder bekväma rum med luftkonditionering och antingen terrass eller balkong. Rummen har utsikt över bergen, utomhuspoolen eller småbåtshamnen. De är också utrustade med satellit-TV, skrivbord och eget badrum med hårtork och gratis badprodukter för maximal komfort.

Mat och Dryck

Gästerna kan njuta av en varierad gastronomisk upplevelse på hotellets bar, bufférestaurang och snackbar. Här serveras en mängd olika rätter och drycker för att tillgodose olika smaker och preferenser.

Bekvämligheter

Hotel Eden Nord erbjuder ett antal bekvämligheter, inklusive en utomhuspool, 24-timmarsreception och möjligheten att hyra värdeskåp. Hotellet har även en rad aktiviteter, inklusive snorkling, cykling och fotvandring, för gäster som önskar olika upplevelser under sin vistelse.

Betyg och Recensioner

Hotel Eden Nord har fått följande betyg: Läge 8,6, Personal 8,6, Prisvärt 7,6, Städning 8,0, Faciliteter 7,7, Bekvämlighet 7,9 och Gratis WiFi 8,0. Dessa betyg reflekterar gästernas positiva upplevelser och nöjdhet med olika aspekter av hotellet.

Tillgänglighet/Handikappanpassning

Hotel Eden Nord erbjuder tillgänglighet för alla gäster och har faciliteter såsom hiss och tillgång till övre våningsplan via hiss för personer med nedsatt rörlighet och andra behov.

Parkering

Tyvärr erbjuder inte Hotel Eden Nord någon parkering. Gäster kan dock överväga alternativ för parkering i närheten av hotellet.

Fler bilder

Kontaktuppgifter Hotel Eden Nord Soller

Adress: Mestral, 5, 07108 Puerto de Sóller, Spanien

Se pris

Karta till Hotel Eden Nord Soller

Hotel Eden Nord Soller - Mestral, 5, 07108 Puerto de Sóller, Spanien karta

Klicka på kartan för att expandera

Övrig info

Frukost:
Rating: 7.6
Antal betyg: 1177

Betyg på bekvämligheter

Personal: 8.6
Faciliteter: 7.7
Städning: 8
Bekvämlighet: 7.9
Prisvärt: 7.6
Läge: 8.6
Gratis WiFi: 8

Läs mer

Utvärderingar