Hotel Don Miguel Playa

Se tillgänglighet

Presentation av Hotel Don Miguel Playa

Hotel Don Miguel Playa ligger i Las Maravillas-området i Palma, endast 650 meter från stranden. Hotellet har en utomhuspool och luftkonditionerade rum med balkong. För gästernas bekvämlighet finns också en idrottsplats på hotellet.

Rumsfaciliteter

Rummen på Don Miguel Playa är inredda i en klassisk strandstil och har klinkergolv. Alla rum har satellit-TV, eget badrum och bekvämligheter som handdukar, toalettpapper, hårtork, garderob eller klädskåp samt gratis WiFi.

Mat och Dryck

Hotellets restaurang erbjuder internationella rätter och det finns även en bar där gästerna kan njuta av både mellanmål och drycker.

Bekvämligheter

Hotel Don Miguel Playa har en idrottsplats med 3 tennisbanor, en fotbollsplan samt en minigolfbana. För de gäster som föredrar inomhusaktiviteter finns det även ett fitnesscenter, bordtennis och biljardbord. Hotellet erbjuder även aktiviteter såsom cykeluthyrning, temamiddagar och om så önskas, även tennisutrustning.

Betyg och Recensioner

Hotel Don Miguel Playa har erhållit goda betyg av tidigare gäster. Bland annat har faciliteterna, städningen och priset fått höga omdömen. Det finns gratis WiFi i de allmänna utrymmena. Hotellet har även områden för rökare och rökfria rum. Gästerna har också tillgång till daglig städning, bagageförvaring, concierge och 24-timmarsreception.

Tillgänglighet/Handikappanpassning

Hotel Don Miguel Playa erbjuder vissa handikappanpassningar såsom access med hiss till övre våningsplan och rum/faciliteter för personer med funktionsnedsättning. Hotellet har även säkerhetsåtgärder såsom säkerhetsvakt dygnet runt och brandsläckare.

Parkering

Det finns ingen parkering tillgänglig på hotellet.

Fler bilder

Kontaktuppgifter Hotel Don Miguel Playa

Adress: Mar Japón, 2, 07610 Playa de Palma, Spanien

Se pris

Karta till Hotel Don Miguel Playa

Hotel Don Miguel Playa - Mar Japón, 2, 07610 Playa de Palma, Spanien karta

Klicka på kartan för att expandera

Övrig info

Frukost:
Rating: 7.2
Antal betyg: 420

Betyg på bekvämligheter

Personal: 8.3
Faciliteter: 6.9
Städning: 7.5
Bekvämlighet: 7.3
Prisvärt: 7.8
Läge: 7.6
Gratis WiFi: 5

Läs mer

Utvärderingar