Hotel Can Riera

Se tillgänglighet

Presentation av Hotel Can Riera

Hotel Can Riera har ett attraktivt läge i hjärtat av Mallorca med fantastisk utsikt över dalen Serra de Tramontana. Det är ett typiskt mallorcanskt hus som är en av de äldsta i staden Moscari och har restaurerats med omsorg. Hotellet erbjuder stora och moderna utrymmen med varma och bekväma vardagsrum och sovrum. Perfekt för att utforska resten av ön, inklusive de populära norra stränderna som ligger 20 km bort.

Rumsfaciliteter

Hotel Can Riera erbjuder bekväma och moderna rum med en mängd bekvämligheter såsom badrum med toalettpapper, handdukar, badkar eller dusch, tofflor, eget badrum, toalett, gratis toalettartiklar, bubbelbad/spabad, hårtork, badkar och dusch. I sovrummen finns lakan och garderob eller klädskåp med en vacker utsikt över sevärdheter, berg eller trädgård.

Mat och Dryck

Gästerna kan njuta av en utsökt matupplevelse på hotellets restaurang och koppla av med en drink i baren. Det erbjuds även frukostbuffé samt möjligheter till vin/champagne, barnvänlig buffé, barnmåltider och speciella menyer för särskild kosthållning på begäran. Det finns även en snacksbar och minibar för gästernas bekvämlighet.

Bekvämligheter

Hotel Can Riera har ett brett utbud av faciliteter, inklusive utomhuspool öppen året runt, pool med utsikt, pool med grunt område, solterrass, picknickområde, utemöbler, uteplats, terrass och trädgård. Dessutom finns det aktiviteter såsom cykling, fotvandring, spelrum och bubbelbad. Gästerna kan även dra nytta av gratis WiFi i alla utrymmen samt gratis allmän parkering utan bokning.

Betyg och Recensioner

Hotel Can Riera har fått höga betyg i olika kategorier, bland annat 9.7 för personal, 8.9 för faciliteter, 9.0 för städning, 9.1 för bekvämlighet och 8.9 för läge. Dessutom betygsattes hotellet som prisvärt med betyget 8.7 och gratis WiFi fick betyget 8.6.

Tillgänglighet/Handikappanpassning

Hotel Can Riera erbjuder speciell tillgänglighet för sina gäster, såsom förhöjd toalett, toalett med armstöd, samt rullstolsanpassade faciliteter.

Parkering

Gästerna kan dra nytta av gratis allmän parkering som finns tillgängligt vid boendet utan bokning. Det finns även möjlighet till garageparkering.

Fler bilder

Kontaktuppgifter Hotel Can Riera

Adress: Calle Passeig De Sa Creu 4 y 6, 07316 Moscari, Spanien

Se pris

Karta till Hotel Can Riera

Hotel Can Riera - Calle Passeig De Sa Creu 4 y 6, 07316 Moscari, Spanien karta

Klicka på kartan för att expandera

Övrig info

Frukost:
Rating: 8.9
Antal betyg: 563

Betyg på bekvämligheter

Personal: 9.7
Faciliteter: 8.9
Städning: 9
Bekvämlighet: 9.1
Prisvärt: 8.7
Läge: 8.9
Gratis WiFi: 8.6

Läs mer

Utvärderingar