Hotel Cala Murada

Se tillgänglighet

Presentation av Hotel Cala Murada

Hotel Cala Murada ligger vackert beläget i Cala Murada och erbjuder en avkopplande vistelse vid Medelhavet. Här finns gratis WiFi i alla utrymmen, en solterrass med pool, en bar och en trädgård där du kan slappna av. I den trevliga snackbaren kan du ta en uppfriskande drink eller en lättare måltid.

Alla rum på hotellet är bekvämt inredda och har en platt-TV med satellitkanaler. Luftkonditionering och ett skrivbord finns även tillgängligt i rummen för extra komfort under din vistelse.

Som gäst kan du njuta av en läcker kontinental frukost eller utforska den generösa frukostbuffén som serveras varje morgon.

För den som är sportintresserad erbjuder Hotel Cala Murada möjligheter som minigolf, tennis och cykling. Området är även populärt för detta ändamål.

Den hjälpsamma personalen i receptionen talar tyska, engelska, franska och spanska och finns tillgänglig dygnet runt för att säkerställa att din vistelse blir så bekväm som möjligt.

Hotellet ligger endast 2,9 km från Platja de S’Algar, vilket gör det till en idealisk utgångspunkt för att utforska den omgivande naturen och sevärdheterna.

Rumsfaciliteter

Hotel Cala Murada erbjuder en rad bekvämligheter i varje rum, inklusive platt-TV med satellitkanaler, luftkonditionering och skrivbord för din bekvämlighet.

Mat och Dryck

Starta dagen med en utsökt kontinental frukost eller njut av den generösa frukostbuffén som serveras på hotellet varje morgon. För lättare måltider och drycker kan du besöka den trevliga snackbaren.

Bekvämligheter

Hotel Cala Murada har ett antal bekvämligheter för att göra din vistelse så trevlig som möjligt, inklusive gratis WiFi, en solterrass med pool och en trädgård. Hotellet erbjuder även aktiviteter som minigolf, tennis och cykling.

Betyg och Recensioner

Hotel Cala Murada har fått höga betyg av tidigare gäster, bland annat för den personliga servicen (8.9), faciliteterna (7.8) och städningen (8.4). Gästerna har även uppskattat den bekväma vistelsen (8.3) och det överkomliga priset (8.3), samt den gratis WiFi:n (8.2).

Tillgänglighet/Handikappanpassning

Hotel Cala Murada strävar efter att vara tillgängligt för alla gäster och erbjuder bland annat hiss till övre våningsplan.

Parkering

Privat parkering finns tillgängligt i närheten av hotellet och det kostar €5 per dag. Det behövs ingen förbokning.

Fler bilder

Kontaktuppgifter Hotel Cala Murada

Adress: 27 Via Europa, 07688 Cala Murada, Spanien

Se pris

Karta till Hotel Cala Murada

Hotel Cala Murada - 27 Via Europa, 07688 Cala Murada, Spanien karta

Klicka på kartan för att expandera

Övrig info

Frukost:
Rating: 7.9
Antal betyg: 742

Betyg på bekvämligheter

Personal: 8.9
Faciliteter: 7.8
Städning: 8.4
Bekvämlighet: 8.3
Prisvärt: 8.3
Läge: 7.8
Gratis WiFi: 8.2

Läs mer

Utvärderingar