Hotel Cabot Playa Grande – Adults Only

Se tillgänglighet

Presentation av Hotel Cabot Playa Grande – Adults Only

Hotel Cabot Playa Grande – Adults Only ligger på en gågata som leder till den vackra stranden Playa de Palma, endast 20 meter bort. Hotellet är perfekt beläget med endast 4 km från flygplatsen och utmärkta bussförbindelser till huvudstaden, Palma. De 54 rummen är väl fördelade på 5 våningar och de flesta av rummen erbjuder terrasser med olika utsikt. Hotellet har även en luftkonditionerad matsal och en loungebar med en härlig terrass.

Rumsfaciliteter

Hotellet erbjuder bekväma rum, utrustade med badrum, sängkläder, garderob, luftkonditionering, platt-TV, telefon, och gratis WiFi.

Mat och Dryck

Gästerna kan avnjuta en mångfald av kulinariska upplevelser i den luftkonditionerade matsalen eller koppla av och njuta av drycker i loungebaren på terrassen.

Bekvämligheter

Hotel Cabot Playa Grande – Adults Only erbjuder ett brett utbud av bekvämligheter som gör din vistelse så trevlig som möjligt. Gästerna kan ta del av kostnadsfri WiFi, daglig städning, concierge, bagageförvaring och 24-timmarsreception. För den som önskar utforska omgivningarna erbjuds aktiviteter som cykeluthyrning, ridning, vindsurfing och golf. Dessutom har hotellet en terrass, samt möjligheter till biluthyrning.

Betyg och Recensioner

Hotellet har fått imponerande recensioner, med höga betyg på de flesta kategorierna såsom Läge (9.4), Personal (9.3) och Prisvärt (8.9).

Tillgänglighet/Handikappanpassning

Hotel Cabot Playa Grande – Adults Only har tagit hand om alla gästers behov genom att erbjuda tillgängliga rum för personer med funktionsnedsättning. Hissen gör att övre våningsplanen är enkelt tillgängliga.

Parkering

Tyvärr erbjuder inte hotellet parkering, men det finns möjligheter till allmän parkering i närheten.

Fler bilder

Kontaktuppgifter Hotel Cabot Playa Grande – Adults Only

Adress: Aguamarina, 8, 07600 Playa de Palma, Spanien

Se pris

Karta till Hotel Cabot Playa Grande – Adults Only

Hotel Cabot Playa Grande - Adults Only - Aguamarina, 8, 07600 Playa de Palma, Spanien karta

Klicka på kartan för att expandera

Övrig info

Frukost:
Rating: 8.3
Antal betyg: 853

Betyg på bekvämligheter

Personal: 9.3
Faciliteter: 7.9
Städning: 8.6
Bekvämlighet: 8.3
Prisvärt: 8.9
Läge: 9.4
Gratis WiFi: 7.8

Läs mer

Utvärderingar