Hotel Be Live Adults Only Marivent

Se tillgänglighet

Presentation av Hotel Be Live Adults Only Marivent

Hotel Be Live Adults Only Marivent har ett fantastiskt läge vid stranden i Cala Major. Hotellet erbjuder ett lugnt och avkopplande boende för vuxna och har utomhuspooler samt ett gym. För extra avkoppling finns det möjlighet att använda avkopplingsområdet mot en extra kostnad, som inkluderar ångbad och en finsk bastu.

De luftkonditionerade rummen har en modern inredning och inkluderar en platt-TV, samt ett badrum med dusch och hårtork. WiFi, en kassafack och tvättservice finns tillgängligt mot en extra kostnad. Varor i minibaren tillkommer med extra kostnad.

Hotellet erbjuder även en frukostbuffé och under sommarsäsongen samt för gäster med halvpension (bokningar gjorda efter 20/11) kan man, efter förbokning, välja att äta middag på tre olika restauranger: restaurang La Plaza (Internationell), restaurang Pelícano (Medelhavsmat) och restaurang Masai (Fusion). Under vintersäsongen serveras en middagsbuffé. Det finns också en utomhusbar.

Centrala Palma ligger endast 10 minuters bilresa bort och det finns möjlighet att få turistinformation på hotellet. Palma flygplats ligger 20 km från Cala Major.

Rumsfaciliteter

Hotellet erbjuder moderna och luftkonditionerade rum utrustade med platt-TV och eget badrum med dusch och hårtork. Gästerna kan använda WiFi och kassafack mot en extra kostnad och även nyttja tvättservice. Förfriskningar i minibaren tillkommer med extra kostnad.

Mat och Dryck

Hotellet erbjuder en generös frukostbuffé och under sommarsäsongen, samt för gäster med halvpension, finns möjlighet att välja att äta middag på restaurangerna La Plaza (Internationell), Pelícano (Medelhavsmat) och Masai (Fusion) efter förbokning. Under vintersäsongen erbjuds en middagsbuffé. Det finns också en utomhusbar där gästerna kan koppla av med en förtäring.

Bekvämligheter

Hotel Be Live Adults Only Marivent erbjuder gästerna olika faciliteter inklusive utomhuspooler, gym och ett avkopplingsområde med ångbad och finsk bastu mot en extra kostnad. Turistinformation finns tillgänglig på hotellet och det finns även möjlighet till tvättservice och användning av WiFi mot en extra kostnad. För gäster med bil erbjuder hotellet parkering mot en extra kostnad.

Betyg och Recensioner

Hotellet har fått följande betyg av gästerna:

– Personligt: 8.4

– Faciliteter: 7.3

– Städning: 7.7

– Bekvämlighet: 7.7

– Prisvärt: 7.1

– Läge: 8.7

– Gratis WiFi: 7.8

Tillgänglighet/Handikappanpassning

Hotellet har tyvärr inte uppgett någon information om handikappanpassning. Gästerna uppmanas att kontakta hotellet direkt för mer detaljerad information.

Parkering

Allmän parkering finns tillgänglig vid hotellet, men kan ej bokas i förväg och kostar € 18 per dag.

Fler bilder

Kontaktuppgifter Hotel Be Live Adults Only Marivent

Adress: Gavina, 9, Cala Major, 07015 Palma de Mallorca, Spanien

Se pris

Karta till Hotel Be Live Adults Only Marivent

Hotel Be Live Adults Only Marivent - Gavina, 9, Cala Major, 07015 Palma de Mallorca, Spanien karta

Klicka på kartan för att expandera

Övrig info

Frukost:
Rating: 7.4
Antal betyg: 3562

Betyg på bekvämligheter

Personal: 8.4
Faciliteter: 7.3
Städning: 7.7
Bekvämlighet: 7.7
Prisvärt: 7.1
Läge: 8.7
Gratis WiFi: 7.8

Läs mer

Utvärderingar