Hotel Balear

Se tillgänglighet

Presentation av Hotel Balear

Hotel Balear är ett familjeägt hotell som ligger bara 50 meter från stranden i semesterorten Can Pastilla på Mallorca. En kort bilresa från Palmas flygplats, det är bekvämt beläget för resenärer. Hotellet erbjuder 24-timmarsreception och ett businesscenter. Gästerna kan njuta av fräsch och hälsosam frukost i hotellets frukostrum och dra nytta av tillgängligt WiFi och fast internet i sina rum. Varje rum är utrustat med luftkonditionering, centralvärme och ett värdeskåp för ökad bekvämlighet.

Rumsfaciliteter

Hotellet erbjuder en rad rumsfaciliteter inklusive eget badrum med toalettpapper, badkar eller dusch, och hårtork. Det finns även tillgång till kök med kylskåp samt faciliteter för aktiviteter som biljard. Varje rum har platt-tv, telefon och skrivbord för att tillgodose gästernas behov av media och teknik.

Mat och Dryck

Hotel Balear har en restaurang och bar där gästerna kan njuta av måltider och drycker under sin vistelse. Frukost serveras också dagligen i hotellets frukostrum.

Bekvämligheter

Utöver de redan nämnda faciliteterna erbjuder Hotel Balear också flera andra bekvämligheter såsom rumsservice, väckningsservice, helt rökfria rum samt hiss för enkel åtkomst. Städtjänster inkluderar strykservice, kemtvätt och tvättservice tillgängligt mot en extra kostnad.

Betyg och Recensioner

Hotel Balear har fått positiva recensioner och betyg på olika kategorier inklusive personlig service, faciliteter, städning, bekvämlighet, prisvärdhet, läge och tillgängligt gratis WiFi.

Tillgänglighet/Handikappanpassning

Hotel Balear erbjuder bekvämligheter och faciliteter för personer med olika behov genom värdeförvaring, bagageförvaring, uttagsautomat och valutaväxling vid receptionen. Hotellet har också personal som talar flera språk för att tillgodose gästernas behov.

Parkering

Det finns ingen parkering tillgänglig på hotellet, men det finns en hållplats för bussar till flygplatsen och Palma de Mallorca vid Hotel Balear, vilket ger gästerna bekväm tillgång till andra delar av området.

Fler bilder

Kontaktuppgifter Hotel Balear

Adress: Avenida Bartolomé Riutort, 18, 07610 Can Pastilla, Spanien

Se pris

Karta till Hotel Balear

Hotel Balear - Avenida Bartolomé Riutort, 18, 07610 Can Pastilla, Spanien karta

Klicka på kartan för att expandera

Övrig info

Frukost:
Rating: 7.7
Antal betyg: 2153

Betyg på bekvämligheter

Personal: 9
Faciliteter: 7.6
Städning: 8.1
Bekvämlighet: 7.9
Prisvärt: 8.1
Läge: 8.7
Gratis WiFi: 8

Läs mer

Utvärderingar