Hotel Astoria Playa Adults Only 4* Sup

Se tillgänglighet

Presentation av Hotel Astoria Playa Adults Only 4* Sup

Hotel Astoria Playa Adults Only 4* Sup ligger i hjärtat av det populära Alcúdia-området, bara 150 meter från stranden. Detta moderna hotell riktar sig endast till vuxna och erbjuder 2 utomhuspooler, varav en har en avslappningszon, och gratis Wi-Fi.

I en trädgård på 4000 m² finns rymliga solterrasser med 3 bubbelpooler och en poolbar. Hotellets restaurang erbjuder matlagningsshower, och under säsong finns underhållning med live-DJ dagtid och live-musik flera kvällar i veckan.

Aktiviteter och faciliteter

Hotel Astoria Playa Adults Only är välutrustat för att välkomna idrottare och erbjuder specialmenyer samt behandlingar och massage. Det finns även en cykelverkstad på plats. I närheten av hotellet finns ett brett utbud av vattensporter, cykelturism, luftsport och en golfbana. Längs strandpromenaden hittar du barer, restauranger och butiker. Poolhanddukar kan även begäras utan extra kostnad.

Rumsfaciliteter

Hotel Astoria Playa erbjuder moderna och bekväma rum med faciliteter som inkluderar eget badrum, gratis toalettartiklar, platt-TV, telefon, luftkonditionering, och gratis WiFi. Vissa rum har också balkong eller terrass med utsikt över staden eller bergen.

Mat och Dryck

Gästerna kan njuta av en mångsidig matupplevelse med show cooking i hotellets restaurang. Det finns även en mysig poolbar där gästerna kan avnjuta drycker och snacks.

Bekvämligheter

Hotel Astoria Playa erbjuder en rad faciliteter och bekvämligheter, inklusive två utomhuspooler, bubbelpooler, solterrasser, en cykelverkstad, underhållningsprogram, behandlingar och massage, samt gratis WiFi i alla utrymmen.

Betyg och Recensioner

Hotellet har fått höga betyg av sina gäster, med betyg över 9 i kategorier som Faciliteter, Städning, Bekvämlighet, samt Läge. Gratis WiFi finns tillgängligt i alla utrymmen.

Tillgänglighet/Handikappanpassning

Hotel Astoria Playa är anpassat för att välkomna gäster med funktionsnedsättningar och erbjuder bland annat rullstolsanpassade faciliteter samt tillgänglighet till övre våningsplan med hiss.

Parkering

Det finns ingen parkering tillgänglig på hotellet, men transferservice och flygplatstransfer kan ordnas mot en extra kostnad.

Fler bilder

Kontaktuppgifter Hotel Astoria Playa Adults Only 4* Sup

Adress: Avenida Astoria,1, 07400 Port d’Alcudia, Spanien

Se pris

Karta till Hotel Astoria Playa Adults Only 4* Sup

Hotel Astoria Playa Adults Only 4* Sup - Avenida Astoria,1, 07400 Port d'Alcudia, Spanien karta

Klicka på kartan för att expandera

Övrig info

Frukost:
Rating: 9.1
Antal betyg: 984

Betyg på bekvämligheter

Personal: 9.6
Faciliteter: 9.2
Städning: 9.4
Bekvämlighet: 9.4
Prisvärt: 8.9
Läge: 8.8
Gratis WiFi: 8.5

Läs mer

Utvärderingar