Hotel Amic Miraflores

Se tillgänglighet

Presentation av Hotel Amic Miraflores

Hotel Amic Miraflores ligger bara en minuts promenad från den vackra stranden Playa de Palma och endast 2 km från Palmas flygplats. Hotellet erbjuder sina gäster en avkopplande vistelse med bekvämligheter som utomhuspool, solterrass och en fridfull trädgård.

Rumsfaciliteter

De ljusa och välkomnande rummen på Amic Miraflores är utrustade med eget badrum och en privat terrass för avkopplande stunder. Gratis Wi-Fi finns tillgängligt i allmänna utrymmen så att gästerna kan hålla sig uppkopplade under hela vistelsen.

Mat och Dryck

Hotellet har en restaurang och en bar där gästerna kan avnjuta en mängd olika läckra rätter och förfriskningar. För ytterligare alternativ är gästerna också välkomna till baren och matsalen på Hotel Gala, som ligger mittemot Hotel Amic Miraflores. Området El Arenal, med sitt pulserande nattliv bestående av flertalet barer och klubbar, ligger endast 15 minuters bilresa från hotellet.

Bekvämligheter

För gästernas nöje och bekvämlighet erbjuder Hotel Amic Miraflores faciliteter såsom cykeluthyrning, möjlighet att hyra rullskridskor, bordtennisbord samt vindsurfing (mot en extra kostnad). För avkoppling finns även solterrass, strandstolar och solsängar tillgängliga, perfekt för soliga dagar vid stranden.

Betyg och Recensioner

Hotel Amic Miraflores har fått höga betyg av gäster, med recensioner som betonar den personliga servicen och den rena och bekväma miljön. Bland de positiva kommentarerna framhålls hotellets läge, där närheten till stranden och flygplatsen ses som mycket fördelaktig. Hotellets faciliteter och rimliga priser har också uppskattats av gästerna.

Tillgänglighet/Handikappanpassning

Hotellet kan tillhandahålla faciliteter för personer med funktionsnedsättningar eller särskilda behov. Det är alltid bäst att kontakta hotellet direkt i förväg om man har några specifika behov eller frågor gällande tillgänglighet.

Parkering

För gäster som anländer med bil finns ingen parkering tillgänglig på hotellet. Vänligen kontakta hotellet i förväg för att få information om parkeringsmöjligheter i närområdet.

Fler bilder

Kontaktuppgifter Hotel Amic Miraflores

Adress: Xabec, 4, 07610 Can Pastilla, Spanien

Se pris

Karta till Hotel Amic Miraflores

Hotel Amic Miraflores - Xabec, 4, 07610 Can Pastilla, Spanien karta

Klicka på kartan för att expandera

Övrig info

Frukost:
Rating: 7.6
Antal betyg: 1831

Betyg på bekvämligheter

Personal: 9
Faciliteter: 7.4
Städning: 7.9
Bekvämlighet: 7.9
Prisvärt: 7.9
Läge: 8.8
Gratis WiFi: 7.2

Läs mer

Utvärderingar