Hotel Agua Beach ”Adults only”

Se tillgänglighet

Presentation av Hotel Agua Beach ”Adults only”

Hotel Agua Beach ”Adults only” – Adults Only ligger precis intill Palma Novas strand och endast 150 meter från stadskärnan på Mallorca. Hotellet erbjuder elegant boende för vuxna utan barn och har gratis WiFi i allmänna utrymmen samt tillgång till en pool.

De luftkonditionerade rummen på Hotel Agua Beach ”Adults only” – Adults Only är smakfullt inredda och har bekvämligheter såsom satellit-TV och värdeskåp. Det privata badrummet är komplett med badprodukter och hårtork. Vissa rum har även en privat balkong med havsutsikt.

Hotel Agua Beach ”Adults only” har en bufférestaurang med en omfattande vinlista där gästerna kan avnjuta kulinariska läckerheter. Här finns även en loungebar där man kan beställa goda drycker samt en terrass vid havet för en vacker och avkopplande miljö. Dessutom kan gästerna ta del av ett varierat underhållningsprogram.

Agua Beach – Adults Only ligger endast 5 minuters promenad från många av Palma Novas livliga barer och nattklubbar. Hotellet har också ett bekvämt läge med endast 14 km till Palma och flera golfbanor inom knappt 10 minuters bilresa.

Rumsfaciliteter

Hotel Agua Beach ”Adults only” – Adults Only erbjuder luftkonditionerade och elegant inredda rum med bekvämligheter såsom satellit-TV, värdeskåp, eget badrum med badprodukter och hårtork. Vissa rum har även en privat balkong med havsutsikt för en extra touch av lyx och avkoppling.

Mat och Dryck

Njut av kulinariska läckerheter på den bufférestaurang som erbjuder en omfattande vinlista på Hotel Agua Beach ”Adults only”. Gästerna kan även koppla av och njuta av goda drycker i loungebaren eller på terrassen vid havet. Hotellet bjuder även på regelbundna underhållningsprogram för gästernas nöje.

Bekvämligheter

Hotel Agua Beach ”Adults only” – Adults Only erbjuder en rad bekvämligheter såsom gratis WiFi i allmänna utrymmen, tillgång till pool, loungebar, terrass vid havet, bufférestaurang, varierat underhållningsprogram och nära tillgång till Palma Novas livliga barer och nattklubbar.

Betyg och Recensioner

Hotel Agua Beach ”Adults only” – Adults Only har fått höga betyg av gästerna med en score på 9.0 för personlig service, 7.9 för faciliteter, 8.2 för städning, 8.4 för bekvämlighet, 7.8 för prisvärdhet, och 9.5 för det utmärkta läget. Dessutom erbjuds gratis WiFi med en score på 8.3.

Tillgänglighet/Handikappanpassning

Hotel Agua Beach ”Adults only” – Adults Only är utrustad med bekvämligheter för att möta behoven hos gäster med funktionsnedsättningar, såsom sänkt handfat, förhöjd toalett, toalett med armstöd och rullstolsanpassade faciliteter för ökad tillgänglighet.

Parkering

Hotel Agua Beach ”Adults only” – Adults Only erbjuder ingen parkering, men har ett bekvämt läge med närhet till kringliggande parkeringsmöjligheter för gästernas bekvämlighet.

Fler bilder

Kontaktuppgifter Hotel Agua Beach ”Adults only”

Adress: Paseo Del Mar, 24, 07181 Palmanova, Spanien

Se pris

Karta till Hotel Agua Beach ”Adults only”

Hotel Agua Beach

Klicka på kartan för att expandera

Övrig info

Frukost:
Rating: 8.1
Antal betyg: 758

Betyg på bekvämligheter

Personal: 9
Faciliteter: 7.9
Städning: 8.2
Bekvämlighet: 8.4
Prisvärt: 7.8
Läge: 9.5
Gratis WiFi: 8.3

Läs mer

Utvärderingar