Hoposa Daina- Adults Only

Se tillgänglighet

Presentation av Hoposa Daina- Adults Only

Hoposa Daina- Adults Only ligger vid stranden Albercutx i Port de Pollença och erbjuder en stor saltvattenpool med solterrass. De flesta av rummen har en balkong och en härlig havsutsikt som bidrar till en avkopplande vistelse.Dainas ljusa och luftkonditionerade rum är utrustade med gratis WiFi, satellit-TV, samt värdeskåp. Alla rum har ett eget badrum för extra bekvämlighet under din vistelse.

Rumsfaciliteter

Rummen på Hoposa Daina- Adults Only erbjuder bekvämligheter som gratis WiFi, satellit-TV och luftkonditionering. Dessutom finns värdeskåp och eget badrum i varje rum.

Mat och Dryck

Gästerna kan njuta av läckra måltider i hotellets restaurang med öppet kök och avkoppla i den tillhörande kafébaren med terrass. Frukost på rummet är gratis fram till december 2020.

Bekvämligheter

Det finns parkering nära hotellet och biluthyrning erbjuds i receptionen. För gäster som är intresserade av cykelturer, finns cykelförråd med tvättmöjligheter och verktyg tillgängligt.

Betyg och Recensioner

Hoposa Daina- Adults Only har fått höga betyg av gästerna med en sammanlagd recensionssiffra på 8.7. Hotellet har särskilt uppskattats för sin bekvämlighet, faciliteter och städning.

Tillgänglighet/Handikappanpassning

Hotellet erbjuder handikappanpassade rum och tillgänglighetsfaciliteter för gäster med särskilda behov.

Parkering

Hoposa Daina- Adults Only erbjuder parkering i närheten, vilket ger gästerna bekvämlighet och enkel tillgång till sina fordon under vistelsen.

Fler bilder

Kontaktuppgifter Hoposa Daina- Adults Only

Adress: Atilio Boveri, 2, 07470 Port de Pollença, Spanien

Se pris

Karta till Hoposa Daina- Adults Only

Hoposa Daina- Adults Only - Atilio Boveri, 2, 07470 Port de Pollença, Spanien karta

Klicka på kartan för att expandera

Övrig info

Frukost:
Rating: 8.5
Antal betyg: 845

Betyg på bekvämligheter

Personal: 8.9
Faciliteter: 8.7
Städning: 8.9
Bekvämlighet: 9
Prisvärt: 8.1
Läge: 9.6
Gratis WiFi: 8.5

Läs mer

Utvärderingar