Hoposa Costa D’or – Adults Only

Se tillgänglighet

Presentation av Hoposa Costa D’or – Adults Only

Hoposa Costa D’or – Adults Only är ett exklusivt hotell beläget i en pittoresk pinjeskog med en magnifik utsikt över Medelhavet. Hotellet, som endast är tillgängligt för vuxna, erbjuder en lugn och avkopplande miljö i närheten av den charmiga staden Deia. Med en design som smälter samman med den omgivande naturen, inbjuder hotellet till avkopplande promenader genom skogen eller till den vackra, avskilda viken bara en kort sträcka bort. Gästerna kan också njuta av avkopplande stunder vid poolen och svalka sig med ett dopp under soliga dagar. Hotellet ligger också på bekvämt avstånd till den vackra bergsstaden Valldemossa, som endast kräver en kort bilresa från hotellet. Dessutom har hotellet ett utmärkt läge med enkel tillgång till huvudorten Palma de Mallorca och flygplatsen.

Rumsfaciliteter

Hotel Costa D’or erbjuder en rad bekvämligheter i sina eleganta och komfortabla rum. Varje rum är utrustat med privat badrum, inklusive toalett, gratis toalettartiklar, badrock, hårtork och dusch. Gästerna kan även förvänta sig bekvämligheter såsom garderob eller klädskåp. För underhållning och avkoppling finns platt-tv, satellitkanaler och gratis WiFi. Andra bekvämligheter inkluderar telefon och skrivbord.

Mat och Dryck

Hotellet erbjuder en förstklassig matupplevelse med en kombination av restaurang, bar samt snacksbar. Gästerna kan njuta av en härlig frukost på rummet eller koppla av med en förfriskning i baren. För extra bekvämlighet finns även minibar tillgänglig.

Bekvämligheter

Hoposa Costa D’or – Adults Only erbjuder ett brett utbud av bekvämligheter för att säkerställa en trevlig vistelse. Bland annat finns det en utomhuspool, en solterrass och en terrass där gästerna kan njuta av solskenet och naturen. För aktiva gäster erbjuds olika aktiviteter såsom cykeluthyrning, cykling, fotvandring och en tennisbana. Hotellet har även fitnesscenter för gästernas bekvämlighet. Andra bekvämligheter inkluderar säkerhetsfack, transferservice, luftkonditionering, rökfria rum och rumsservice. Gratis allmän parkering finns också tillgänglig i närheten.

Betyg och Recensioner

Hotellet har fått höga betyg och recensioner av dess gäster. Med en övergripande rating på 9,3 av 10 för ”Personal” och ”Städning”, 8,9 av 10 för ”Faciliteter”, 9,6 av 10 för ”Läge” samt 8,6 av 10 för ”Gratis WiFi”, strävar hotellet efter att erbjuda en kvalitativ och minnesvärd upplevelse för sina gäster.

Tillgänglighet/Handikappanpassning

Hoposa Costa D’or – Adults Only strävar efter att vara tillgängligt för alla gäster och erbjuder olika faciliteter för att möta individuella behov. Hotellet är medvetet om vikten av tillgänglighet och handikappanpassning och eftersträvar att skapa en bekväm och inkluderande miljö för alla gäster.

Parkering

Gästerna kan dra nytta av den bekväma parkeringsmöjligheten på plats, med gratis allmän parkering som finns tillgänglig i närheten utan bokningskrav.

Fler bilder

Kontaktuppgifter Hoposa Costa D’or – Adults Only

Adress: Lluc-Alcari, s/n, 07179 Deia, Spanien

Se pris

Karta till Hoposa Costa D’or – Adults Only

Hoposa Costa D'or - Adults Only - Lluc-Alcari, s/n, 07179 Deia, Spanien karta

Klicka på kartan för att expandera

Övrig info

Frukost:
Rating: 8.9
Antal betyg: 892

Betyg på bekvämligheter

Personal: 9.3
Faciliteter: 8.9
Städning: 9.2
Bekvämlighet: 9.3
Prisvärt: 8.5
Läge: 9.6
Gratis WiFi: 8.6

Läs mer

Utvärderingar