HM Mar Blau

Se tillgänglighet

Presentation av HM Mar Blau

HM Mar Blau är ett hotell beläget i Sa Coma med en 24-timmarsreception, bar, restaurang, trädgård och en solterrass med pool. Hotellet erbjuder kontinental frukost samt gratis WiFi i alla utrymmen. För gästernas bekvämlighet har HM Mar Blau även en barnklubb, kvällsunderhållning och conciergeservice.

Alla rum på HM Mar Blau är utrustade med skrivbord, platt-TV, garderob och eget badrum. Hotellet ligger i närheten av platser som Cala Millor och Cala Ratjada, med Palma de Mallorcas flygplats belägen 67 km bort.

Rumsfaciliteter

HM Mar Blau erbjuder rum med skrivbord, platt-TV, garderob och eget badrum för gästernas bekvämlighet. Vissa rum har även en balkong med utsikt över trädgården eller poolen.

Mat och Dryck

Hotellet erbjuder en kontinental frukost och har en restaurang samt en bar där gästerna kan avnjuta måltider och drycker.

Bekvämligheter

HM Mar Blau har flera bekvämligheter att erbjuda, inklusive en solterrass med pool, barnklubb, kvällsunderhållning och conciergeservice. Hotellet har även gratis WiFi i alla utrymmen för gästernas bekvämlighet.

Betyg och Recensioner

HM Mar Blau har fått följande kategoriska betyg av gäster: Personal (8.7), Faciliteter (7.8), Städning (8.0), Bekvämlighet (8.0), Prisvärt (7.8), Läge (7.9), Gratis WiFi (6.0).

Tillgänglighet/Handikappanpassning

Det finns för närvarande ingen tillgänglig information angående handikappanpassning. För att få detaljerad information rekommenderas att kontakta hotellet direkt.

Parkering

HM Mar Blau erbjuder ingen parkering för gäster.

Fler bilder

Kontaktuppgifter HM Mar Blau

Adress: Carrer Gessamins 1, 07560 Sa Coma, Spanien

Se pris

Karta till HM Mar Blau

HM Mar Blau - Carrer Gessamins 1, 07560 Sa Coma, Spanien karta

Klicka på kartan för att expandera

Övrig info

Frukost:
Rating: 7.8
Antal betyg: 543

Betyg på bekvämligheter

Personal: 8.7
Faciliteter: 7.8
Städning: 8
Bekvämlighet: 8
Prisvärt: 7.8
Läge: 7.9
Gratis WiFi: 6

Läs mer

Utvärderingar