HM Gran Fiesta

Se tillgänglighet

Presentation av HM Gran Fiesta

HM Gran Fiesta är ett strandnära hotell beläget bredvid Las Maravillas-stranden på Mallorca. Hotellet erbjuder gästerna en avkopplande vistelse med bekvämligheter som bubbelpool, inomhus- och utomhuspool, samt en bastu. Gratis WiFi finns tillgängligt i alla utrymmen och gäster kan använda parkering mot en extra kostnad.

Rumsfaciliteter

De luftkonditionerade rummen på HM Gran Fiesta har varsin balkong som erbjuder vacker utsikt över havet eller poolen. Rummen är ljusa, funktionella och är utrustade med bekvämligheter såsom kabel-TV och kylskåp. Det egna badrummet har en hårtork och gratis badprodukter. Gäster har även tillgång till värdeskåp mot en extra kostnad.

Mat och Dryck

Hotel Grand Fiesta har en restaurang där gästerna kan njuta av en mängd regionala och internationella rätter. Inom 5 minuters promenad finns även flera barer och restauranger att utforska i det populära området Playa de Palma.

Bekvämligheter

Förutom de nämnda faciliteterna har hotellet även en rad andra bekvämligheter, inklusive en snackbar, bar och mötes-/bankettfaciliteter. Receptionen är öppen dygnet runt och andra tjänster inkluderar bagageförvaring, 24-timmarsreception och tur-/utflyktsdisk.

Betyg och Recensioner

Hotellet har en övergripande gästrecension på 8.5 baserat på olika kategorier såsom personlig service, faciliteter, städning, bekvämlighet, prisvärdhet, läge och gratis WiFi.

Tillgänglighet/Handikappanpassning

HM Gran Fiesta erbjuder tillgängliga rum för personer med funktionsnedsättning och har hiss till övre våningsplan. Hotellet är anpassat för att möta behoven hos alla gäster oavsett deras fysiska förmåga.

Parkering

Parkering finns tillgänglig vid boendet mot en extra kostnad. Det rekommenderas att boka parkering i förväg. Hotellet ligger endast 4 km från Palmas flygplats och 9 km från centrala Palma.

Fler bilder

Kontaktuppgifter HM Gran Fiesta

Adress: Marbella, 28, 07610 Playa de Palma, Spanien

Se pris

Karta till HM Gran Fiesta

HM Gran Fiesta - Marbella, 28, 07610 Playa de Palma, Spanien karta

Klicka på kartan för att expandera

Övrig info

Frukost:
Rating: 7.9
Antal betyg: 2005

Betyg på bekvämligheter

Personal: 8.5
Faciliteter: 8
Städning: 8.2
Bekvämlighet: 8.3
Prisvärt: 7.6
Läge: 9.2
Gratis WiFi: 8

Läs mer

Utvärderingar