Grupotel Orient

Se tillgänglighet

Presentation av Grupotel Orient

Grupotel Orient ligger i en lugn stadsdel bara 500 meter från Playa de Palma strand på Mallorca. Hotellet erbjuder en bekväm vistelse med inomhus- och utomhuspooler, solstolar, gym, bastu och tillgänglighetsanpassade faciliteter.

Rumsfaciliteter

De stora rummen på Grupotel Orient har luftkonditionering, eget badrum och balkong. Varje rum är utrustat med en musikkanal och satellit-tv för underhållning under vistelsen.

Mat och Dryck

Hotellets bufférestaurang erbjuder en mångsidig meny med lokala och internationella rätter. För avkoppling och socialt umgänge finns en loungebar med terrass. Dessutom arrangeras liveunderhållning på kvällarna.

Bekvämligheter

Grupotel Orient har ett gym, bastu, minigolfbana och internethörna. För extra bekvämlighet ingår en tillfällig gratisrum med dusch efter utcheckning. Gäster har även tillgång till gemensamma faciliteter på Grupotel Taurus Park Hotel, beläget 25 meter bort. Där finns gratis tillgång till tennisbanor, gym och spa, samt möjligheten att hyra cyklar och tennisrack.

Betyg och Recensioner

Grupotel Orient har fått höga betyg från tidigare gäster. Bland annat har hotellet blivit uppskattat för personalens service, faciliteterna, städningen, bekvämligheten, prisvärdheten, det centrala läget och tillgången till gratis WiFi.

Tillgänglighet/Handikappanpassning

Grupotel Orient är tillgänglighetsanpassat med ramper för att underlätta rullstolsåtkomst och rörelsehindrades fria rörlighet.

Parkering

Det finns ingen parkering tillgänglig på plats. Vänligen kontakta hotellet för alternativa parkeringsmöjligheter i närheten.

Fler bilder

Kontaktuppgifter Grupotel Orient

Adress: La Duna , 3, 07600 Playa de Palma, Spanien

Se pris

Karta till Grupotel Orient

Grupotel Orient - La Duna , 3, 07600 Playa de Palma, Spanien karta

Klicka på kartan för att expandera

Övrig info

Frukost:
Rating: 7.9
Antal betyg: 2371

Betyg på bekvämligheter

Personal: 8.6
Faciliteter: 8.1
Städning: 8.4
Bekvämlighet: 8.3
Prisvärt: 8.2
Läge: 8.1
Gratis WiFi: 7.2

Läs mer

Utvärderingar