Grupotel Los Principes & Spa

Se tillgänglighet

Presentation av Grupotel Los Principes & Spa

Grupotel Los Principes & Spa ligger vackert beläget med utsikt över Playa de Muro-stranden och Alcúdiabukten. Hotellet erbjuder gästerna en avkopplande vistelse med utomhuspool, ett lyxigt spa och rum med balkong. Den omgivande trädgården skapar en fridfull och harmonisk atmosfär.

De ljusa rummen på detta Grupotel-hotell är utrustade med bekvämligheter inklusive satellit-TV och luftkonditionering. Varje rum har ett fullt utrustat badrum för att garantera en bekväm vistelse.

Bufférestaurangen erbjuder en smakrik upplevelse med medelhavsrätter, där gästerna kan se maten tillagas live. En elegant bistro med havsutsikt samt en loungebar och en terrass ger gästerna flera alternativ för att njuta av måltider och drycker.

Spaet erbjuder en fristad för avkoppling där gästerna kan njuta av inomhuspool, bubbelbad och en rad olika behandlingar, inklusive massage, hydroterapi och aromaterapi. Anläggningen har även ett fullutrustat gym samt möjlighet till att hyra cyklar för utforskning av närområdet.

Grupotel Los Principes & Spa är perfekt beläget, endast 2 km från parken S’Albufera och den närbelägna sjön. Semesterorterna Ca’an Picafort och Alcúdia ligger endast en 10 minuters bilresa bort. Detta säsongsöppna hotell välkomnar gäster under perioden från mars till november, vilket gör det till en optimal destination för en härlig vistelse under stora delar av året.

Rumsfaciliteter

Hotellet erbjuder ljusa och luftkonditionerade rum med satellit-TV samt balkong för avkoppling med vacker utsikt. Alla rum har ett komplett utrustat badrum för gästernas bekvämlighet och komfort.

Mat och Dryck

Gästerna kan njuta av medelhavsrätter i bufférestaurangen eller av en avslappnad måltid med havsutsikt i den eleganta bistroen. En loungebar och terrass är perfekta för avslappnat umgänge med dryck och snacks.

Bekvämligheter

Hotellet erbjuder en mängd bekvämligheter för en bekväm vistelse, inklusive ett lyxigt spa med inomhuspool, massagebehandlingar, gym och cykeluthyrning. Dessutom finns det en utomhuspool, bufférestaurang och loungeområde.

Betyg och Recensioner

Baserat på gästrecensioner har Grupotel Los Principes & Spa uppnått höga betyg. Gästerna har framhållit hotellets faciliteter, städning, bekvämlighet samt det utmärkta läget. Även hotellets personal har hyllats för sin gästfrihet och tillmötesgående bemötande. Hotellet har erhållit höga betyg i olika kategorier, inklusive faciliteter, städning, prisvärdhet samt läge.

Tillgänglighet/Handikappanpassning

Hotellet erbjuder delade och offentliga utrymmen som är tillgängliga för gäster med funktionsnedsättning. Dessutom kan gäster nå de övre våningsplanen med hiss.

Parkering

Det finns gratis allmän parkering i närheten (kan ej bokas i förväg) för gästernas bekvämlighet. Gatuparkering finns tillgänglig och hotellet kan erbjuda ytterligare information om parkeringsmöjligheter.

Fler bilder

Kontaktuppgifter Grupotel Los Principes & Spa

Adress: Galio 31, 07458 Playa de Muro, Spanien

Se pris

Karta till Grupotel Los Principes & Spa

Grupotel Los Principes & Spa - Galio 31, 07458 Playa de Muro, Spanien karta

Klicka på kartan för att expandera

Övrig info

Frukost:
Rating: 8.1
Antal betyg: 1623

Betyg på bekvämligheter

Personal: 8.7
Faciliteter: 8.1
Städning: 8.3
Bekvämlighet: 8.3
Prisvärt: 7.9
Läge: 9.4
Gratis WiFi: 7.6

Läs mer

Utvärderingar