Grupotel Gran Vista & Spa

Se tillgänglighet

Presentation av Grupotel Gran Vista & Spa

Grupotel Gran Vista & Spa är ett vackert hotell- och lägenhetskomplex beläget en kort promenad från Can Picafort-stranden. Omringat av grönskande trädgårdar erbjuder anläggningen en avkopplande atmosfär samt bekvämt boende för en trevlig vistelse. Gästerna har tillgång till kostnadsfritt WiFi och en exklusiv spaanläggning, vilket gör hotellet till en perfekt plats för avkoppling och njutning.

Rumsfaciliteter

Rummen och lägenheterna på Grupotel Gran Vista & Spa är smakfullt inredda och utrustade med bekvämligheter som lakan, handdukar, eget badrum med badkar eller dusch, platt-tv, kabelkanaler, värdeskåp, och gratis WiFi. Vissa rum har även möblerad balkong eller terrass för gästernas avkoppling.

Mat och Dryck

Hotellets restaurang erbjuder en varierad buffémeny med läckra rätter från internationell och lokal matkultur, som passar både vuxna och barn. En mysig kafé på plats serverar även lättare snacks och drycker för gästernas bekvämlighet. Dessutom finns en bar där gästerna kan njuta av uppfriskande drycker i en avslappnad atmosfär.

Bekvämligheter

Grupotel Gran Vista & Spa erbjuder en mängd faciliteter för att göra vistelsen bekväm och underhållande. Gästerna kan njuta av fyra utomhuspooler, varav en är avsvalkningspool och en annan med vattenrutschbana. Det finns även en barnklubb och lekplats för de små gästerna, underhållningsprogram och aktiviteter för alla åldrar samt ett wellnesscenter med bland annat massagestol, gym, och olika spa-behandlingar.

Betyg och Recensioner

Hotellet har fått höga betyg av gästerna, med en genomsnittlig score på 8,7 för faciliteter, städning, och bekvämlighet. Läget samt prisvärdheten har också rankats högt med betyg av 8,8 respektive 8,4.

Tillgänglighet/Handikappanpassning

Grupotel Gran Vista & Spa är handikappanpassat och erbjuder olika tjänster för att säkerställa en bekväm vistelse för gäster med funktionsnedsättningar. Faciliteter som hiss, rullstolsanpassade rum och toaletter finns tillgängliga för att möta gästernas behov.

Parkering

Gästerna kan dra nytta av gratis privat parkering på plats, inklusive möjligheten att boka laddningsstation för elbil och parkering för funktionsnedsatta.

Fler bilder

Kontaktuppgifter Grupotel Gran Vista & Spa

Adress: Ctra. Artá Pto. Alcudia Km 21.500, 07458 Can Picafort, Spanien

Se pris

Karta till Grupotel Gran Vista & Spa

Grupotel Gran Vista & Spa - Ctra. Artá Pto. Alcudia Km 21.500, 07458 Can Picafort, Spanien karta

Klicka på kartan för att expandera

Övrig info

Frukost:
Rating: 8.4
Antal betyg: 2190

Betyg på bekvämligheter

Personal: 9.1
Faciliteter: 8.7
Städning: 8.7
Bekvämlighet: 8.7
Prisvärt: 8.4
Läge: 8.8
Gratis WiFi: 7.1

Läs mer

Utvärderingar