Grupotel Amapola

Se tillgänglighet

Presentation av Grupotel Amapola

Grupotel Amapola är ett elegant och familjevänligt hotell som ligger intill en sjö och endast 500 meter från stranden. Hotellet erbjuder en mängd faciliteter, inklusive en stor utomhuspool och en tennisbana. De vackert inredda rummen har alla balkonger med utsikt över antingen sjön eller parken, och varje rum är utrustat med eget badrum.

Rumsfaciliteter

Rummen på Grupotel Amapola är elegant inredda och erbjuder gästerna bekvämligheter som luftkonditionering, TV, och gratis WiFi. Balkongerna ger en möjlighet till avkoppling med en underbar utsikt över sjön eller parken.

Mat och Dryck

Hotellets bufférestaurang erbjuder en mängd läckra rätter, inklusive varma och kalla alternativ. Här kan gästerna avnjuta rejäla måltider, medan baren och utomhusterrassen erbjuder perfekta platser för att koppla av med en cocktail eller kall dryck.

Bekvämligheter

Grupotel Amapola erbjuder en mängd bekvämligheter för gästernas njutning och komfort. Bland faciliteterna finns en lekplats för barn, en minigolfbana, biljard samt kvällsunderhållning för alla åldrar.

Betyg och Recensioner

Hotellet har fått höga betyg av gästerna, bland annat 9.1 av 10 på grund av den personliga servicen och 8.8 av 10 för dess städning och bekvämlighet.

Tillgänglighet/Handikappanpassning

Grupotel Amapola strävar efter att vara tillgängligt för alla gäster och erbjuder handikappanpassade faciliteter, inklusive rullstolsanpassning, tillgång med hiss till övre våningsplan och andra anpassningar för att göra vistelsen så bekväm som möjligt för alla.

Parkering

Det finns ingen parkering tillgänglig på hotellet, men gästerna kan ta del av hotellets transferservice mot en extra kostnad.

Fler bilder

Kontaktuppgifter Grupotel Amapola

Adress: C/ Circuit del Llac, 49 , 07458 Playa de Muro, Spanien

Se pris

Karta till Grupotel Amapola

Grupotel Amapola - C/ Circuit del Llac, 49 , 07458 Playa de Muro, Spanien karta

Klicka på kartan för att expandera

Övrig info

Frukost:
Rating: 8.4
Antal betyg: 1588

Betyg på bekvämligheter

Personal: 9.1
Faciliteter: 8.4
Städning: 8.8
Bekvämlighet: 8.6
Prisvärt: 8.8
Läge: 8.5
Gratis WiFi: 7.5

Läs mer

Utvärderingar