Globales Santa Lucia – Adults Only 18

Se tillgänglighet

Presentation av Globales Santa Lucia – Adults Only 18

Globales Santa Lucia – Adults Only 18 är ett strandnära hotell beläget mellan Son Matías och Palmanova. Hotellet erbjuder en avslappnad och vuxenorienterad miljö för gäster över 18 år. Här kan du njuta av bekvämligheter speciellt anpassade för en avkopplande vistelse.

Hotellet har ett urval av faciliteter, inklusive inomhuspool, utomhuspool och solterrass. För avkoppling och upplevelser finns även en bufférestaurang och en poolbar tillgängliga.

De luftkonditionerade rummen är designade för komfort och har tillgång till bekvämligheter som havsutsikt, platt-TV och eget badrum med hårtork.

Hotellet erbjuder regelbunden kvällsunderhållning och i närområdet finns ett brett utbud av restauranger och barer.

Med endast 20 minuters bilresa till Palma de Mallorca är Globales Santa Lucia – Adults Only 18 en perfekt bas för att utforska den omgivande regionen. Privat parkering finns tillgänglig utan extra kostnad för att underlätta din vistelse.

Rumsfaciliteter

De välutrustade rummen på Globales Santa Lucia – Adults Only 18 erbjuder olika bekvämligheter för att garantera en behaglig vistelse. Luftkonditionering, havsutsikt, platt-TV och eget badrum med hårtork är bara några av de faciliteter som gästerna kan dra nytta av.

Mat och Dryck

Hotellet har en bufférestaurang som erbjuder matupplevelser för gästerna. Här kan gästerna också besöka poolbaren för avkopplande drycker och snacks.

Bekvämligheter

Förutom poolområdet och restaurangerna kan gästerna ta del av faciliteter såsom inomhuspool, solterrass samt kvällsunderhållning som hotellet erbjuder. I närområdet finns även flera alternativ för mat och dryck.

Betyg och Recensioner

Globales Santa Lucia – Adults Only 18 har fått positiva recensioner för dess olika aspekter. Bland annat inkluderar betygen höga poäng för personal, faciliteter, städning, bekvämligheter, valuta för pengarna, läge samt tillgång till gratis WiFi.

Tillgänglighet/Handikappanpassning

Hotellet erbjuder tillgänglighet på olika områden, inklusive möjlighet att använda hiss för att nå övre våningsplan.

Parkering

Privat parkering finns tillgänglig vid boendet utan extra kostnad, vilket ger gästerna bekvämlighet och säkerhet under sin vistelse.

Fler bilder

Kontaktuppgifter Globales Santa Lucia – Adults Only 18

Adress: Calle Duque de Extremera 6, 07181 Palmanova, Spanien

Se pris

Karta till Globales Santa Lucia – Adults Only 18

Globales Santa Lucia - Adults Only 18 - Calle Duque de Extremera 6, 07181 Palmanova, Spanien karta

Klicka på kartan för att expandera

Övrig info

Frukost:
Rating: 8.1
Antal betyg: 121

Betyg på bekvämligheter

Personal: 8.5
Faciliteter: 8.4
Städning: 8.5
Bekvämlighet: 8.6
Prisvärt: 8.4
Läge: 9.4
Gratis WiFi: 8.1

Läs mer

Utvärderingar