Finca Ca’n Quatre

Se tillgänglighet

Presentation av Finca Ca’n Quatre

Finca Ca’n Quatre är ett charmigt och traditionellt hotell beläget i Sóller-dalen med fantastisk utsikt över Tramuntanabergen. Hotellet erbjuder en avslappnad atmosfär med medelhavsinspirerad trädgård och två utomhuspooler, varav en är avsedd för vuxna och en för familjer. För gästernas avkoppling finns även möjlighet till massage och en rymlig solterrass.

Rumsfaciliteter

Alla rum på Finca Ca’n Quatre är utrustade med en king size-säng, badrockar, satellit-TV och eget badrum med badprodukter.

Mat och Dryck

Hotellet erbjuder tre måltider om dagen, vilket inkluderar en frukostbuffé med lokala delikatesser som ost, kallskuret och färsk frukt från trakten. Därutöver finns möjlighet till grillrätter och specialmenyer på begäran.

Bekvämligheter

Finca Ca’n Quatre stoltserar med gratis WiFi, privat parkering och möjligheten att ta del av en mängd olika aktiviteter, såsom matlagningskurser, guidade vandringsturer och snorkling (vissa aktiviteter kan förekomma extra kostnader). Hotellet är också handikappanpassat och erbjuder en mängd olika faciliteter, såsom pooler, utomhusmöbler, solterrasser och trädgårdar.

Betyg och Recensioner

Finca Ca’n Quatre har höga betyg på många områden, inklusive faciliteter, städning, bekvämlighet och läge. Gästernas recensioner ger en överblick över deras positiva upplevelser på hotellet.

Tillgänglighet/Handikappanpassning

Hotellet är handikappanpassat och erbjuder faciliteter för gäster med olika behov. Det finns bland annat tillgång till toalett med handikappanpassning och en rad andra anpassade bekvämligheter.

Parkering

Finca Ca’n Quatre erbjuder privat och gratis parkering för sina gäster, och ingen bokning krävs.

Fler bilder

Kontaktuppgifter Finca Ca’n Quatre

Adress: La Villalonga, 16, 07100 Sóller, Spanien

Se pris

Karta till Finca Ca’n Quatre

Finca Ca'n Quatre - La Villalonga, 16, 07100 Sóller, Spanien karta

Klicka på kartan för att expandera

Övrig info

Frukost:
Rating: 9.2
Antal betyg: 179

Betyg på bekvämligheter

Personal: 9.7
Faciliteter: 9.3
Städning: 9.5
Bekvämlighet: 9.7
Prisvärt: 8.5
Läge: 9.2
Gratis WiFi: 8.8

Läs mer

Utvärderingar