Ferrer Janeiro Hotel & Spa

Se tillgänglighet

Presentation av Ferrer Janeiro Hotel & Spa

Ferrer Janeiro Hotel & Spa ligger bara några meter från stranden i Can Picafort och erbjuder en avkopplande och lyxig vistelse på Mallorca. Hotellet har en elegant design med moderna bekvämligheter och en lugn atmosfär som passar både par och familjer. Den nära närheten till stranden och den vackra omgivande naturen gör det till en idealisk plats för en avkopplande semester.

Rumsfaciliteter

Varje rum på Ferrer Janeiro Hotel & Spa har ljus och modern inredning med en egen balkong som erbjuder en fantastisk utsikt över omgivningen. Rummen är även utrustade med luftkonditionering, satellit-TV, bekväma sängar och eget badrum. Gästerna kan njuta av bekvämligheter som handdukar, hårtork, och gratis toalettartiklar under sin vistelse.

Mat och Dryck

Hotellets bufférestaurang har öppet kök och erbjuder en varierad meny av medelhavsrätter och internationella rätter som tilltalar alla smaker. Det finns också en cafébar där gästerna kan njuta av en mängd olika drycker och mellanmål under dagen.

Bekvämligheter

Ferrer Janeiro Hotel & Spa erbjuder ett brett utbud av faciliteter för att göra gästernas vistelse minnesvärd. Hotellets spa- och wellnesscenter inkluderar bastu, gym, turkiska bad och massagebehandlingar. För familjer finns det lekplats och spelrum för barnen samt ett regelbundet underhållningsprogram för gästerna att njuta av.

Betyg och Recensioner

Enligt kategorirecensioner har Ferrer Janeiro Hotel & Spa fått höga betyg för sin personliga service, faciliteter, städning, bekvämlighet och prisvärdhet. Läget och den tillgängliga gratis WiFi:n har också uppskattats av gästerna.

Tillgänglighet/Handikappanpassning

Hotellet erbjuder tillgänglighet och handikappanpassning för att möta behoven hos gäster med funktionsnedsättningar/olika förmågor.

Parkering

För gäster som anländer med bil finns det tillgänglig parkering i närheten av hotellet.

Fler bilder

Kontaktuppgifter Ferrer Janeiro Hotel & Spa

Adress: Via Diagonal, 4, 07458 Can Picafort, Spanien

Se pris

Karta till Ferrer Janeiro Hotel & Spa

Ferrer Janeiro Hotel & Spa - Via Diagonal, 4, 07458 Can Picafort, Spanien karta

Klicka på kartan för att expandera

Övrig info

Frukost:
Rating: 8.6
Antal betyg: 596

Betyg på bekvämligheter

Personal: 9.4
Faciliteter: 8.8
Städning: 8.9
Bekvämlighet: 8.9
Prisvärt: 8.5
Läge: 8.6
Gratis WiFi: 8.3

Läs mer

Utvärderingar