Ferrer Concord Hotel & Spa

Se tillgänglighet

Presentation av Ferrer Concord Hotel & Spa

Beläget vid Alcúdia-bukten och omgärdat av sanddyner och tallskogar, ligger det vackra Ferrer Concord Hotel & Spa med en fantastisk utsikt över Medelhavet. Hotellet erbjuder direkt tillgång till stränderna Son Bauló, där gästerna kan koppla av på solstolar vid stranden och njuta av det kristallklara vattnet.För en aktiv semester finns möjlighet till vattengympa, strandpromenader och andra sportaktiviteter. Gästerna har även tillgång till faciliteter på det närliggande Hotel Ferrer Janeiro, inklusive ett spa- och wellnesscenter samt aktiviteter för yngre gäster.

Rumsfaciliteter

Hotellets rumsfaciliteter inkluderar badrum med toalettpapper, handdukar, badkar eller dusch, gratis toalettartiklar och hårtork. Sängkläder och garderob eller klädskåp ingår också. Vissa rum har även balkong eller terrass med utemöbler.

Mat och Dryck

Gästerna kan njuta av en mängd olika mat- och dryckesalternativ på hotellet, inklusive restaurang, bar, kafé, minibar, vin/champagne och en snacksbar.

Bekvämligheter

Ferrer Concord Hotel & Spa erbjuder gratis WiFi i alla utrymmen, daglig städning, concierge-tjänster, bagageförvaring, 24-timmarsreception och rumservice. Gästerna har även tillgång till underhållnings- och familjetjänster, städtjänster, kontorsfaciliteter och säkerhetsfaciliteter som värdeskåp och brandsläckare.

Betyg och Recensioner

Ferrer Concord Hotel & Spa har fått höga betyg i olika kategorier av tidigare gäster. Bland annat har hotellet fått höga poäng för personalens service, faciliteter, städning, bekvämlighet och läge. Gratis WiFi erbjuds dock till en lägre poäng.

Tillgänglighet/Handikappanpassning

Hotellet erbjuder faciliteter som är tillgängliga för personer med funktionsnedsättning, inklusive nödlarm i badrum, sänkt handfat och rullstolsanpassade utrymmen. Det finns även hiss för att nå övre våningsplan.

Parkering

Det finns ingen parkering tillgänglig på hotellet, men det finns möjlighet till transfer mot en extra kostnad.Detta är endast en exempeltext för att ge dig en uppfattning om hur informationen kan presenteras på webbplatsen. Var noga med att anpassa texten enligt dina specifika krav och önskemål.

Fler bilder

Kontaktuppgifter Ferrer Concord Hotel & Spa

Adress: Isaac Peral 89, 07458 Can Picafort, Spanien

Se pris

Karta till Ferrer Concord Hotel & Spa

Ferrer Concord Hotel & Spa - Isaac Peral 89, 07458 Can Picafort, Spanien karta

Klicka på kartan för att expandera

Övrig info

Frukost:
Rating: 8.4
Antal betyg: 408

Betyg på bekvämligheter

Personal: 9.2
Faciliteter: 8.4
Städning: 8.7
Bekvämlighet: 8.8
Prisvärt: 8.3
Läge: 9
Gratis WiFi: 6.7

Läs mer

Utvärderingar