Es Petit Hotel de Valldemossa

Se tillgänglighet

Presentation av Es Petit Hotel de Valldemossa

Familjeägda Petit Hotel ligger i ett traditionellt stenhus i Valldemossa och har en stor solterrass. Hotellet är smakfullt inrett och har färgglada rum med trämöbler och satellit-TV. Det finns en mysig lounge med öppen spis och en trädgård med uteplats och många växter. En frukostbuffé serveras på Es Petit Hotel de Valldemossa och hotellet har även en bar. San Termens golfbana ligger 6 km från Petit Hotel de Valldemossa, och Palma de Mallorca ligger 15 minuter bort med bil.

Rumsfaciliteter

Hotellet erbjuder bekväma rum med badrum som inkluderar toalettpapper, handdukar, badkar eller dusch, eget badrum, toalett, gratis toalettartiklar, hårtork, badkar och dusch. Sovrummen har lakan och garderob eller klädskåp, med möjlighet till utsikt över trädgården. Rummen har även utomhusmöbler och terrass för gästernas bekvämlighet.

Mat och Dryck

Gästerna kan njuta av en härlig frukostbuffé på Es Petit Hotel de Valldemossa och hotellet har en bar där gästerna kan koppla av och ta en drink.

Bekvämligheter

För gästernas bekvämlighet erbjuder hotellet gratis WiFi, luftkonditionering, speciellt rökområde, minibar, kaffe-/tekokare samt tillgång till parkering i närheten utan extra kostnad. Det finns även möjlighet till bagageförvaring, tur- och utflyktsdisk samt säkerhetsfaciliteter som brandsläckare, brandvarnare och värdeskåp.

Betyg och Recensioner

Es Petit Hotel de Valldemossa har fått höga betyg av gästerna. Bland kategorierna som har fått bra recensioner finns Faciliteter, Städning, Bekvämlighet och Personal, med en övergripande betygssiffra på 9.5.

Tillgänglighet/Handikappanpassning

Hotellet har ett antal tillgänglighetsfunktioner såsom hiss, eluttag nära sängen och rumsfaciliteter anpassade för personer med funktionsnedsättning. Det är dock viktigt att notera att de övre våningsplanen bara kan nås via trappa.

Parkering

Es Petit Hotel de Valldemossa erbjuder gratis allmän parkering i närheten och bokning behövs ej.

Fler bilder

Kontaktuppgifter Es Petit Hotel de Valldemossa

Adress: Uetam, 1, 07170 Valldemossa, Spanien

Se pris

Karta till Es Petit Hotel de Valldemossa

Es Petit Hotel de Valldemossa - Uetam, 1, 07170 Valldemossa, Spanien karta

Klicka på kartan för att expandera

Övrig info

Frukost:
Rating: 9.4
Antal betyg: 484

Betyg på bekvämligheter

Personal: 9.8
Faciliteter: 9.3
Städning: 9.6
Bekvämlighet: 9.7
Prisvärt: 8.9
Läge: 9.8
Gratis WiFi: 9.5

Läs mer

Utvärderingar