Elba Sunset Mallorca Thalasso Spa

Se tillgänglighet

Presentation av Elba Sunset Mallorca Thalasso Spa

Elba Sunset Mallorca Thalasso Spa är ett lyxigt 4-stjärnigt hotell som ligger i Palmanova, bara 6 minuters promenad från Playa de Magaluf. Hotellet erbjuder en rad bekvämligheter, inklusive ett fitnesscenter, privat parkering, en terrass, en restaurang, nattklubb och conciergeservice. Gäster kan även dra nytta av gratis WiFi och 24-timmarsreception.

Rumsfaciliteter

Alla luftkonditionerade rum på Elba Sunset Mallorca Thalasso Spa är utrustade med bekvämligheter som skrivbord, kaffemaskin, värdeskåp samt platt-tv. Rummen har även eget badrum med dusch och vissa erbjuder balkong eller havsutsikt. Sängkläder och handdukar ingår i samtliga rum.

Mat och Dryck

Hotellet erbjuder en restaurang där gästerna kan njuta av en varierad meny av lokala och internationella rätter. Det finns även en bar där man kan koppla av med en drink.

Bekvämligheter

För att göra vistelsen så bekväm som möjligt erbjuder Elba Sunset Mallorca Thalasso Spa faciliteter som ett fitnesscenter, terrass, nattklubb, conciergeservice samt gratis WiFi och privat parkering.

Betyg och Recensioner

Hotellet har fått högt betyg av sina gäster. Bland annat har det bedömts som mycket bra avseende personal, faciliteter, städning, bekvämlighet och läge. Dessutom erbjuds gratis WiFi till gästerna.

Tillgänglighet/Handikappanpassning

Elba Sunset Mallorca Thalasso Spa är utformat för att välkomna alla gäster och erbjuder faciliteter för personer med funktionsnedsättning, inklusive tillgänglighet med hiss, nödalarm i badrum, förhöjd toalett och rullstolsanpassade rum.

Parkering

Privat parkering finns tillgänglig på plats och kan bokas i förväg mot en extra kostnad.

Fler bilder

Kontaktuppgifter Elba Sunset Mallorca Thalasso Spa

Adress: Carrer Torrenova 25-27, 07181 Palmanova, Spanien

Se pris

Karta till Elba Sunset Mallorca Thalasso Spa

Elba Sunset Mallorca Thalasso Spa - Carrer Torrenova 25-27, 07181 Palmanova, Spanien karta

Klicka på kartan för att expandera

Övrig info

Frukost:
Rating: 8.6
Antal betyg: 3804

Betyg på bekvämligheter

Personal: 8.9
Faciliteter: 8.9
Städning: 9
Bekvämlighet: 9
Prisvärt: 8.3
Läge: 8.8
Gratis WiFi: 8.9

Läs mer

Utvärderingar