CM Mallorca Palace – Only Adults

Se tillgänglighet

Presentation av CM Mallorca Palace – Only Adults

CM Mallorca Palace – Only Adults är en exklusiv hotellanläggning belägen på Mallorcas östkust, endast 250 meter från den vackra stranden Sa Coma. Hotellet erbjuder en lyxig miljö för vuxna gäster och har ett brett utbud av faciliteter och bekvämligheter.

Rumsfaciliteter

De rymliga och luftkonditionerade rummen på CM Mallorca Palace – Only Adults är elegant inredda och utrustade med bekvämligheter som satellit-TV, minibar och eget badrum med hårtork. Varje rum har även en egen balkong eller terrass där gästerna kan koppla av och njuta av den vackra omgivningen.

Mat och Dryck

Hotellet erbjuder en förstklassig matupplevelse med flera alternativ för gästerna. Restaurangen Sa Font serverar generösa frukostbufféer och läckra middagar medan restaurangen Es Molí erbjuder à la carte-alternativ under högsäsong. Gästerna har även möjlighet att se hur maten tillagas. Dessutom finns det tre eleganta barer på hotellet, inklusive en avslappnad poolbar.

Bekvämligheter

För avkoppling och välbefinnande erbjuder CM Mallorca Palace – Only Adults ett spa, ett fitnesscenter samt inomhus- och utomhuspooler. Gästerna har även fri tillgång till bastu och turkiskt bad. För de som önskar skönhet- och avslappningsbehandlingar finns det möjlighet att boka massage och andra spafaciliteter mot en extra kostnad. Dessutom erbjuds gästerna rabatt på greenfee på flera golfbanor i närheten av hotellet.

Betyg och Recensioner

CM Mallorca Palace – Only Adults har fått höga betyg av tidigare gäster. Hotellet har blivit rosat för sin personliga service, faciliteter, städning, bekvämlighet och överkomliga priser. Gällande läge har hotellet även fått bra omdömen, samtidigt som gästerna har uppskattat den fria tillgången till WiFi.

Tillgänglighet/Handikappanpassning

Hotellet strävar efter att vara tillgängligt för alla gäster och erbjuder därför handikappanpassade faciliteter, inklusive hiss till alla våningar.

Parkering

För de som anländer med bil finns det möjlighet till privat parkering vid boendet, och det är inte nödvändigt att förboka. Det finns även laddningsstation för elbil för gäster som har elbil.

Fler bilder

Kontaktuppgifter CM Mallorca Palace – Only Adults

Adress: Avinguda dels Savines, 148, 07560 Sa Coma, Spanien

Se pris

Karta till CM Mallorca Palace – Only Adults

CM Mallorca Palace - Only Adults - Avinguda dels Savines, 148, 07560 Sa Coma, Spanien karta

Klicka på kartan för att expandera

Övrig info

Frukost:
Rating: 9
Antal betyg: 506

Betyg på bekvämligheter

Personal: 9.5
Faciliteter: 8.9
Städning: 9.3
Bekvämlighet: 9.3
Prisvärt: 9
Läge: 8.6
Gratis WiFi: 8.6

Läs mer

Utvärderingar