Central Maria

Se tillgänglighet

Presentation av Central Maria

Central Maria är beläget i María de la Salud, och erbjuder luftkonditionerade rum med gratis WiFi och snabb in- och utcheckning. Hotellet ligger nära flera sevärdheter såsom Palmas yachtklubb, S’Albufera de Mallorca naturpark, Alcudias gamla stadsdel och Santuari de Lluc. För gästernas bekvämlighet erbjuds flygplatstransfer och cykeluthyrning. Varje rum är utrustat med garderob, platt-tv, eget badrum, sängkläder och handdukar.

Rumsfaciliteter

Central Maria erbjuder bekväma rum med moderna bekvämligheter såsom luftkonditionering, platt-tv, eget badrum och gratis WiFi.

Mat och Dryck

Hotellet erbjuder inte mat- och dryckesservice på plats, men ligger i närheten av flera restauranger och kaféer som serverar lokala och internationella rätter.

Bekvämligheter

Gästerna kan njuta av gratis WiFi i alla utrymmen på hotellet. Det finns även möjlighet till cykeluthyrning för upptäcktsfärder i närområdet.

Betyg och Recensioner

Central Maria har fått mycket positiva recensioner och höga betyg av gästerna. Bland annat har faciliteter, städning, bekvämlighet och läge uppskattats med betyg över 8.

Tillgänglighet/Handikappanpassning

Hotellet har bekvämligheter som passar både för gäster med funktionsnedsättningar och för dem som behöver extra assistans under sin vistelse, inklusive privata in- och utcheckningsmöjligheter samt transferservice.

Parkering

Tyvärr erbjuder inte hotellet möjlighet till parkering på plats, men det finns möjligheter till parkering i närheten.This is the information, with the headlines correctly converted to

tags and without body, html and head elements, ready to be used on an existing webpage.

Fler bilder

Kontaktuppgifter Central Maria

Adress: Plaza des Pou, 6, 07519 Maria de la Salut, Spanien

Se pris

Karta till Central Maria

Central Maria - Plaza des Pou, 6, 07519 Maria de la Salut, Spanien karta

Klicka på kartan för att expandera

Övrig info

Frukost:
Rating: 7.8
Antal betyg: 502

Betyg på bekvämligheter

Personal: 7.6
Faciliteter: 7.9
Städning: 8.3
Bekvämlighet: 8.3
Prisvärt: 8.3
Läge: 8.2
Gratis WiFi: 8.9

Läs mer

Utvärderingar