Canyamel Park Hotel & Spa – 4* Sup – Adults only (+16)

Se tillgänglighet

Presentation av Canyamel Park Hotel & Spa – 4* Sup – Adults only (+16)

Canyamel Park Hotel & Spa – Adults Only (+16) ligger på Mallorcas östkust och är endast en minuts promenad från fantastiska stränder. Njut av lugnet och avkopplingen i hotellets exotiska trädgårdar, solterrasser och pool.

Rumsfaciliteter

Alla rum på Canyamel Park Hotel har en smakfull inredning, naturligt dagsljus och är utrustade med platt-tv, telefon och garderob. Vissa rum erbjuder också gratis WiFi och ett gratis värdeskåp. För extra bekvämlighet finns även tvättservice och minibar mot en extra kostnad.

Mat och Dryck

I hotellets restaurang kan gästerna njuta av en daglig fast meny med lokala och inhemska rätter. Buffén erbjuder en unik matupplevelse och det finns möjlighet att beställa glutenfria rätter på begäran (bokning krävs).

Bekvämligheter

Hotellets faciliteter inkluderar utomhusmöbler, solterrass, terrass, samt trädgård, perfekt för avkoppling i det vackra vädret. För den aktive finns cykeluthyrning, kvällsunderhållning, cykling, fotvandring, biljard, spelrum, samt en golfbana inom 3 km från hotellet. Gratis WiFi finns tillgängligt i alla utrymmen. Ytterligare faciliteter inkluderar concierge, bagageförvaring, samt 24-timmarsreception.

Betyg och Recensioner

Hotellet har fått höga betyg av gäster. Bland annat har faciliteter, städning, bekvämlighet och läge uppskattats av tidigare gäster.

Tillgänglighet/Handikappanpassning

Hotellet har nödlarm i badrum, sänkt handfat, toalett med armstöd, samt rullstolsanpassade faciliteter för att garantera tillgänglighet för alla gäster.

Parkering

Observera att ingen parkering finns tillgänglig på hotellet.

Fler bilder

Kontaktuppgifter Canyamel Park Hotel & Spa – 4* Sup – Adults only (+16)

Adress: Melesigeni, 07590 Canyamel, Spanien

Se pris

Karta till Canyamel Park Hotel & Spa – 4* Sup – Adults only (+16)

Canyamel Park Hotel & Spa - 4* Sup - Adults only (+16) - Melesigeni, 07590 Canyamel, Spanien karta

Klicka på kartan för att expandera

Övrig info

Frukost:
Rating: 8.6
Antal betyg: 808

Betyg på bekvämligheter

Personal: 9.4
Faciliteter: 8.7
Städning: 9.1
Bekvämlighet: 9.1
Prisvärt: 8.5
Läge: 8.7
Gratis WiFi: 7.3

Läs mer

Utvärderingar