Ca´n Pere

Se tillgänglighet

Presentation av Ca´n Pere

Detta charmiga lilla hotell, beläget i ett vackert renoverat 1800-talsresidens, bjuder på en unik och bekväm upplevelse under din vistelse. Med eleganta neoklassiska möbler och en solig utomhusterrass, bjuder Ca’n Pere på en genuin mallorkinsk atmosfär.

Rumsfaciliteter

De dubbelrum som erbjuds är individuellt inredda och har namn efter de Baleariska öarna. Gästerna kan se fram emot klassisk inredning, lyxiga tyger och i vissa rum även en egen terrass, där man kan njuta av Mallorcas solsken.

Mat och Dryck

På den lilla hotellets intimare restaurang kan gästerna avnjuta läckra måltider med traditionella rätter som lagas med säsongsbetonade råvaror och en modern twist.

Bekvämligheter

Ca’n Pere bjuder på en rad bekvämligheter inklusive tillgång till gratis WiFi, luftkonditionering och daglig städning. Spa- och wellnessfaciliteter såsom massage erbjuds också för gästernas avkoppling.

Betyg och Recensioner

Hotellet har fått utmärkta betyg av tidigare gäster med en genomsnittlig betyg på 8.9 för personal, 8.8 för faciliteter, 9.2 för städning, 9.1 för bekvämlighet, 8.7 för prisvärdhet och 9.6 för läge. Dessutom erbjuds aktiviteter som snorkling, ridning och golfbana i närheten.

Tillgänglighet/Handikappanpassning

Det finns möjligheter till handikappanpassning och receptionspersonalen kan tillhandahålla assistans för att säkerställa att alla gäster har en bekväm vistelse.

Parkering

Gratis allmän parkering finns i närheten av hotellet och behöver inte bokas i förväg. Möjligheter till laddningsstation för elbil finns också tillgängligt för gäster med elbilar.Detta är en översättning som presenterar hotellet Ca´n Pere på ett informativt och professionellt sätt, enligt de angivna önskemålen.

Fler bilder

Kontaktuppgifter Ca´n Pere

Adress: Serra,12, 07400 Alcudia, Spanien

Se pris

Karta till Ca´n Pere

Ca´n Pere - Serra,12, 07400 Alcudia, Spanien karta

Klicka på kartan för att expandera

Övrig info

Frukost:
Rating: 8.7
Antal betyg: 569

Betyg på bekvämligheter

Personal: 8.9
Faciliteter: 8.8
Städning: 9.2
Bekvämlighet: 9.1
Prisvärt: 8.7
Läge: 9.6
Gratis WiFi: 7.8

Läs mer

Utvärderingar