Can Moragues de Soller

Se tillgänglighet

Presentation av Can Moragues de Soller

Can Moragues de Soller är beläget i pittoreska Sóller och erbjuder en fridfull och avkopplande vistelse på Mallorca. Hotellet erbjuder luftkonditionerade rum och en vacker trädgård för sina gäster att njuta av. Här finns gratis WiFi tillgängligt för att hålla dig uppkopplad under din vistelse. Hotellet har ett utmärkt läge, bara 26 km från Palmas yachtklubb och 23 km från Palma Intermodal station.

Rumsfaciliteter

Rummen på Can Moragues de Soller är luftkonditionerade och erbjuder bekvämligheter som platt-tv och eget badrum med dusch.

Mat och Dryck

Hotellet erbjuder inte mat-och dryckesfaciliteter på plats, men det finns flera restauranger och caféer i närheten där gästerna kan avnjuta lokala rätter och drycker.

Bekvämligheter

Can Moragues de Soller erbjuder bekvämligheter som trädgård och gratis WiFi i allmänna utrymmen. Hotellet har rökfria rum för en behaglig vistelse och erbjuder även luftkonditionering för gästernas komfort.

Betyg och Recensioner

Can Moragues de Soller har fått positiva recensioner, med höga betyg bland annat för dess läge, städning och bekvämligheter. En översikt av olika kategoriska betyg finns tillgänglig:- Personal: 8.0- Faciliteter: 7.9- Städning: 8.6- Bekvämlighet: 8.6- Prisvärt: 8.1- Läge: 9.3- Gratis WiFi: 8.1

Tillgänglighet/Handikappanpassning

Det finns för närvarande ingen information om handikappanpassning på Can Moragues de Soller. Gäster rekommenderas att kontakta hotellet för eventuella specifika behov eller frågor gällande tillgänglighet.

Parkering

Tyvärr kan Can Moragues de Soller inte erbjuda parkeringsmöjligheter på plats. Gäster kan dock kontakta hotellet för att få rekommendationer om närliggande parkeringsalternativ.

Fler bilder

Kontaktuppgifter Can Moragues de Soller

Adress: calle Moragues 1, 07100 Sóller, Spanien

Se pris

Karta till Can Moragues de Soller

Can Moragues de Soller - calle Moragues 1, 07100 Sóller, Spanien karta

Klicka på kartan för att expandera

Övrig info

Frukost:
Rating: 8.1
Antal betyg: 990

Betyg på bekvämligheter

Personal: 8
Faciliteter: 7.9
Städning: 8.6
Bekvämlighet: 8.6
Prisvärt: 8.1
Läge: 9.3
Gratis WiFi: 8.1

Läs mer

Utvärderingar