Can Moio Turismo de Interior

Se tillgänglighet

Presentation av Can Moio Turismo de Interior

Can Moio Turismo de Interior ligger i Montuiri och erbjuder en avkopplande vistelse i vacker omgivning. Hotellet har en utomhuspool och en trädgård med uteplatser. Gratis WiFi finns tillgängligt på hela anläggningen och varje rum är utrustat med platt-TV, luftkonditionering och kassaskåp. Vissa rum har även en sittgrupp och balkong eller terrass.

Hotellet erbjuder cykeluthyrning och i närheten finns möjlighet till tennis. En gourmetbutik på plats erbjuder lokala produkter från Mallorca och varje morgon serveras en kontinental frukost.

Rumsfaciliteter

Rummen på Can Moio Turismo de Interior har privata badrum med dusch och badkar. Badrockar och tofflor tillhandahålls för extra komfort.

Mat och Dryck

Förutom den dagliga frukosten erbjuder hotellet möjlighet till inköp av Mallorcanska produkter i den närbelägna gourmetbutiken.

Bekvämligheter

Hotellet erbjuder gratis WiFi, utomhuspool, trädgård och uteplatser. Gästerna kan även njuta av cykeluthyrning och möjligheten att spela tennis i närheten.

Betyg och Recensioner

Can Moio Turismo de Interior har fått höga betyg av gäster på flera områden, såsom: ”Personal” (9.8), ”Faciliteter” (9.3), ”Städning” (9.4), ”Bekvämlighet” (9.4), ”Prisvärt” (9.0), ”Läge” (9.1), samt en ”Gratis WiFi” (10.0).

Tillgänglighet/Handikappanpassning

Hotellet har ej handikappanpassade rum, men erbjuder receptionstjänster och privata in- och utcheckningar för att möta gästernas behov.

Parkering

Gratis allmän parkering finns i närheten och behöver ej bokas i förväg.

Fler bilder

Kontaktuppgifter Can Moio Turismo de Interior

Adress: Carrer Pare Antoni Martorell 3, 07230 Montuiri, Spanien

Se pris

Karta till Can Moio Turismo de Interior

Can Moio Turismo de Interior - Carrer Pare Antoni Martorell 3, 07230 Montuiri, Spanien karta

Klicka på kartan för att expandera

Övrig info

Frukost:
Rating: 9.3
Antal betyg: 78

Betyg på bekvämligheter

Personal: 9.8
Faciliteter: 9.3
Städning: 9.4
Bekvämlighet: 9.4
Prisvärt: 9
Läge: 9.1
Gratis WiFi: 10

Läs mer

Utvärderingar