Can Joan Capo – Adults Only

Se tillgänglighet

Presentation av Can Joan Capo – Adults Only

Can Joan Capo – Adults Only är ett exklusivt hotell beläget i den charmiga staden Sineu, mitt på Mallorca. Hotellet är inrymt i en vackert renoverad byggnad och erbjuder en lyxig och avkopplande vistelse för vuxna gäster. Här kan du njuta av en lugn och fridfull atmosfär långt ifrån vardagens stress.

Det unikt inredda boendet erbjuder ett utbud av bekvämligheter för att göra din vistelse så avkopplande som möjligt. Hotellet har en saltvattenpool och fri tillgång till WiFi, perfekt för att hålla dig uppkopplad under din vistelse.

Rumsfaciliteter

Rummen på Can Joan Capo – Adults Only är elegant och modernt inredda med handgjorda möbler och unika detaljer. Vissa rum erbjuder extra lyx med en bubbelpool eller hydromassagedusch. För din bekvämlighet ingår även gratis flaskor med vatten på rummet.

Mat och Dryck

På Can Joan Capo – Adults Only kan du njuta av nyskapande medelhavsmat som tillagas med färska råvaror från lokala producenter. Hotellets restaurang erbjuder en smakfull meny med en elegant atmosfär, perfekt för en romantisk middag eller en trevlig lunch.

För avkoppling och socialt umgänge finns också en trevlig bar där du kan njuta av ett glas vin eller en uppfriskande cocktail.

Bekvämligheter

Utöver de eleganta rummen och den utsökta maten erbjuder Can Joan Capo – Adults Only även faciliteter för att göra din vistelse minnesvärd. Hotellet organiserar vandringsutflykter och kan ordna massage och andra behandlingar för ultimat avkoppling. För den aktive resenären erbjuder hotellet även cykeluthyrning.

Betyg och Recensioner

Can Joan Capo – Adults Only har enastående recensioner och höga betyg från sina gäster. Några av de områden som uppskattas mest av gästerna inkluderar faciliteterna, städningen, bekvämligheten och det prisvärda boendet.

Tillgänglighet/Handikappanpassning

Hotellet erbjuder ett antal faciliteter för att säkerställa tillgänglighet för alla gäster. Det finns bland annat nödalarmer i badrummen, förhöjda toaletter och rullstolsanpassade rum för gäster med funktionsnedsättning.

Parkering

Can Joan Capo – Adults Only erbjuder gratis allmän parkering i närheten, vilket gör det bekvämt för gäster som väljer att ta med sig bilen.

Fler bilder

Kontaktuppgifter Can Joan Capo – Adults Only

Adress: Dega Joan Rotger, 4, 07510 Sineu, Spanien

Se pris

Karta till Can Joan Capo – Adults Only

Can Joan Capo - Adults Only - Dega Joan Rotger, 4, 07510 Sineu, Spanien karta

Klicka på kartan för att expandera

Övrig info

Frukost:
Rating: 9.5
Antal betyg: 273

Betyg på bekvämligheter

Personal: 9.9
Faciliteter: 9.5
Städning: 9.7
Bekvämlighet: 9.7
Prisvärt: 9.2
Läge: 9.4
Gratis WiFi: 9.8

Läs mer

Utvärderingar