Cabot Romantic- Adults Only

Se tillgänglighet

Presentation av Cabot Romantic- Adults Only

Cabot Romantic- Adults Only är en vacker hotellanläggning belägen bara några meter från stranden Puerto de Pollensa och endast 5 minuters promenad från småbåtshamnen. Hotellet är exklusivt för vuxna och erbjuder en lugn och avslappnad atmosfär för par som vill ha en romantisk och opåverkad upplevelse. Detta boende är perfekt för par som söker avkoppling och kvalitetstid i en vacker miljö.

Rumsfaciliteter

Alla rum på Cabot Romantic- Adults Only har traditionell inredning med klinkergolv och är utrustade med luftkonditionering. De rymliga rummen har till största delen havsutsikt och en balkong, vilket ger gästerna möjlighet att njuta av den vackra omgivande miljön.

Mat och Dryck

Hotellets restaurang erbjuder en rad bufférätter och traditionell, spansk mat. För avkoppling erbjuder Romantics bar en omfattande dryckesmeny och gästerna kan även njuta av en avslappnad atmosfär i hotellets lounge, där det även finns en TV för underhållning.

Bekvämligheter

Cabot Romantic- Adults Only erbjuder en mängd olika faciliteter för gästernas bekvämlighet, inklusive gratis WiFi i allmänna utrymmen, bagageförvaring, tur- och utflyktsdisk samt en 24-timmarsreception. För dem som är intresserade av olika aktiviteter erbjuds bland annat cykeluthyrning och möjlighet till biljardspel.

Betyg och Recensioner

Cabot Romantic- Adults Only har fått höga betyg av tidigare gäster, med en genomsnittlig score på 8.4 av 10. Några av de högst rankade kategorierna inkluderar Läge (9.3), Personal (9.0) och Städning (8.2). Gästerna har särskilt uppskattat den vackra omgivande miljön och det bekväma läget nära stranden och småbåtshamnen.

Tillgänglighet/Handikappanpassning

Cabot Romantic- Adults Only strävar efter att tillgodose alla gästers behov och erbjuder handikappanpassade faciliteter för att säkerställa en bekväm vistelse för alla besökare.

Parkering

Hotellet erbjuder gratis allmän parkering i närheten, vilket gör det bekvämt och praktiskt för gästerna att ta med bil.

Fler bilder

Kontaktuppgifter Cabot Romantic- Adults Only

Adress: Paseo Londres, 48, 07470 Port de Pollença, Spanien

Se pris

Karta till Cabot Romantic- Adults Only

Cabot Romantic- Adults Only - Paseo Londres, 48, 07470 Port de Pollença, Spanien karta

Klicka på kartan för att expandera

Övrig info

Frukost:
Rating: 7.9
Antal betyg: 371

Betyg på bekvämligheter

Personal: 9
Faciliteter: 7.6
Städning: 8.2
Bekvämlighet: 8.2
Prisvärt: 7.9
Läge: 9.3
Gratis WiFi: 8

Läs mer

Utvärderingar