Ca Sa Tieta

Se tillgänglighet

Presentation av Ca Sa Tieta

Ca Sa Tieta erbjuder en fantastisk vistelse i den vackra staden Alaró, med närhet till sevärdheter som Alaro Castel, endast 5 km bort. Detta 3-stjärniga hotell lockar med sina bekväma och luftkonditionerade rum som alla har eget badrum och platt-TV. Som gäst har du tillgång till trädgård, utomhuspool och gratis WiFi i alla utrymmen. Ca Sa Tieta har även en gemensam lounge och erbjuder snabb in- och utcheckning samt allergivänliga rum. Under din vistelse kan du njuta av en härlig kontinental frukost som serveras varje morgon.

Rumsfaciliteter

Ca Sa Tieta erbjuder ett brett utbud av bekvämligheter i varje rum, inklusive garderob, platt-TV och eget badrum. För att säkerställa din högsta komfort erbjuds luftkonditionering samt tillgång till terrass för avkoppling.

Mat och Dryck

För att säkerställa en trevlig vistelse erbjuder Ca Sa Tieta en härlig kontinental frukost varje morgon. Dessutom kan gäster ta del av den gemensamma loungen och terrassen för avkoppling. För den som önskar utforska matupplevelser i närheten, finns det även många restauranger att välja mellan i Alaró.

Bekvämligheter

Utöver bekväma rum och tillgång till trädgård och utomhuspool, erbjuder Ca Sa Tieta även cykel- och biluthyrning för att underlätta din upptäcktsfärd av området. Gäster uppskattar gratis WiFi i alla utrymmen och faciliteter som snabb in- och utcheckning samt bagageförvaring. Resedisken står också till förfogande för att hjälpa till med att planera din vistelse.

Betyg och Recensioner

Ca Sa Tieta har fått höga poäng av tidigare gäster, med betyg bland annat inom områden som personal, faciliteter, städning, bekvämlighet och läge. Gratis WiFi har också uppskattats av besökare.

Tillgänglighet/Handikappanpassning

Hotellet erbjuder bekvämligheter som sänkt handfat, förhöjd toalett och rullstolsanpassning för att tillgodose behoven hos gäster med funktionsnedsättningar.

Parkering

Det finns möjlighet till parkering i närheten av Ca Sa Tieta, vilket gör det bekvämt för gäster som kommer med bil.

Fler bilder

Kontaktuppgifter Ca Sa Tieta

Adress: Carrer de Can Barbut 2, 07340 Alaró, Spanien

Se pris

Karta till Ca Sa Tieta

Ca Sa Tieta - Carrer de Can Barbut 2, 07340 Alaró, Spanien karta

Klicka på kartan för att expandera

Övrig info

Frukost:
Rating: 8.4
Antal betyg: 456

Betyg på bekvämligheter

Personal: 8.7
Faciliteter: 8.5
Städning: 8.7
Bekvämlighet: 8.7
Prisvärt: 8.2
Läge: 8.8
Gratis WiFi: 8.5

Läs mer

Utvärderingar