Boutique Hotel Posada Terra Santa

Se tillgänglighet

Presentation av Boutique Hotel Posada Terra Santa

Boutique Hotel Posada Terra Santa är en pärla belägen i hjärtat av Palma de Mallorcas historiska stadsdel. Hotellet är inrymt i en vacker herrgård från 1500-talet och erbjuder en exklusiv och avkopplande upplevelse för sina gäster. Här finner du en harmonisk blandning av traditionell arkitektur och moderna bekvämligheter.

Hotellet erbjuder en unik miljö med en utomhuspool och en inomhuspool, perfekt för avkoppling året runt. Gästerna kan även njuta av förmånliga spa- och hälsocenter. Det här är den idealiska platsen för gäster som söker en fridfull och lyxig vistelse i Palma de Mallorca.

Rumsfaciliteter

Boutique Hotel Posada Terra Santa erbjuder luftkonditionerade och smakfullt inredda rum. Varje rum är utrustat med satellit-TV, gratis WiFi, en bekväm sittgrupp och ett eget badrum med hårtork och lyxiga badprodukter. Vissa av rummen har även en privat terrass med en underbar utsikt över den historiska stadskärnan.

Mat och Dryck

Hotellet har en elegant restaurang och bar där gästerna kan avnjuta läckra rätter och förfriskningar. Området runt hotellet erbjuder också ett brett utbud av restauranger och caféer där man kan njuta av lokala delikatesser och internationella smaker.

Bekvämligheter

Boutique Hotel Posada Terra Santa erbjuder en mängd faciliteter för att göra din vistelse så bekväm som möjligt. Hotellet har en 24-timmarsöppen reception, conciergeservice, gemensam terrass, bibliotek och modern inredning som präglas av en avslappnad elegans.

Betyg och Recensioner

Hotellet har fått höga betyg av tidigare gäster med en imponerande snittbetyg på 9,5. Gästerna har framhävt den personliga servicen, faciliteterna, städningen, bekvämligheten och det utmärkta läget i sina recensioner.

Här är några av de betyg som har givits av tidigare gäster:

  • Personlig: 9.9
  • Faciliteter: 9.4
  • Städning: 9.8
  • Bekvämlighet: 9.8
  • Prisvärt: 9.0
  • Läge: 9.7
  • Gratis WiFi: 9.9

Tillgänglighet/Handikappanpassning

Hotellet är utformat för att kunna välkomna alla gäster och erbjuder handikappanpassade faciliteter för att säkerställa en trevlig vistelse för alla.

Parkering

Privat parkering finns tillgänglig i närheten av hotellet och kan bokas i förväg. Priset för parkering är 24 euro per dag.

Fler bilder

Kontaktuppgifter Boutique Hotel Posada Terra Santa

Adress: Posada Terra Santa, 5, 07001 Palma de Mallorca, Spanien

Se pris

Karta till Boutique Hotel Posada Terra Santa

Boutique Hotel Posada Terra Santa - Posada Terra Santa, 5, 07001 Palma de Mallorca, Spanien karta

Klicka på kartan för att expandera

Övrig info

Frukost:
Rating: 9.5
Antal betyg: 547

Betyg på bekvämligheter

Personal: 9.9
Faciliteter: 9.4
Städning: 9.8
Bekvämlighet: 9.8
Prisvärt: 9
Läge: 9.7
Gratis WiFi: 9.9

Läs mer

Utvärderingar