Boutique Hotel Petit Sant Miquel

Se tillgänglighet

Presentation av Boutique Hotel Petit Sant Miquel

Boutique Hotel Petit Sant Miquel erbjuder exklusivt boende endast för vuxna i den vackra staden Calonge. Hotellet är idealiskt beläget med närhet till en mängd aktiviteter och sevärdheter. Här finns en elegant bar, en avkopplande gemensam lounge och en charmig trädgård där gästerna kan njuta av lugn och ro. Med bekvämligheter som rumsservice, conciergeservice och gratis WiFi i alla utrymmen strävar hotellet efter att skapa den perfekta vistelsen för sina gäster. Gratis privat parkering finns tillgänglig, och för att utforska omgivningarna erbjuds även biluthyrning.

Rumsfaciliteter

Varje rum på Boutique Hotel Petit Sant Miquel erbjuder gästerna en känsla av lyx och komfort. Med bekvämligheter som eget badrum, platt-TV, luftkonditionering och elegant inredning är varje rum utformat för att skapa en avkopplande och fridfull atmosfär för gästerna att njuta av.

Mat och Dryck

Gästerna kan börja dagen på bästa sätt med en läcker kontinental frukost eller välja en à la carte-frukost för en personligt anpassad start på dagen. Hotellet erbjuder även en mysig kafé där gästerna kan koppla av och njuta av olika drycker och snacks under dagen.

Bekvämligheter

  • Bar
  • Gemensam lounge
  • Trädgård
  • Rumsservice
  • Conciergeservice
  • Gratis WiFi
  • Gratis privat parkering
  • Biluthyrning

Betyg och Recensioner

Hotellet har fått fantastiska recensioner inom olika kategorier såsom personlig service, faciliteter, städning, bekvämlighet, prisvärdhet, läge och gratis WiFi. Med höga betyg inom varje kategori strävar hotellet efter att leverera enastående upplevelser för sina gäster.

Tillgänglighet/Handikappanpassning

Boutique Hotel Petit Sant Miquel är engagerat i att erbjuda tillgängliga faciliteter för sina gäster. Hotellet har bland annat tillgängliga rum, nödalarmsystem i badrum, samt hiss för att komma till övre våningsplan.

Parkering

Gäster på Boutique Hotel Petit Sant Miquel har tillgång till gratis privat parkering i närheten, vilket ger bekvämlighet och trygghet för resenärer med egen bil.

Fler bilder

Kontaktuppgifter Boutique Hotel Petit Sant Miquel

Adress: Isaac Albeniz, 4, 07669 Calonge, Spanien

Se pris

Karta till Boutique Hotel Petit Sant Miquel

Boutique Hotel Petit Sant Miquel - Isaac Albeniz, 4, 07669 Calonge, Spanien karta

Klicka på kartan för att expandera

Övrig info

Frukost: Kontinental, Engelsk frukost, Vegetarisk, Vegan, Glutenfri, Amerikansk, Buffé
Rating: 9.2
Antal betyg: 410

Betyg på bekvämligheter

Personal: 9.8
Faciliteter: 9.3
Städning: 9.6
Bekvämlighet: 9.5
Prisvärt: 9.1
Läge: 8.6
Gratis WiFi: 9.2

Läs mer

Utvärderingar