Boutique Hostal ”Born53” im Stadtkern von Llucmajor, Mallorca

Se tillgänglighet

Presentation av Boutique Hostal ”Born53” im Stadtkern von Llucmajor, Mallorca

Boutique Hostal ”Born53” är en charmig boendeanläggning belägen i Llucmajor, med bekvämt avstånd till stadens centrum. Hotellet erbjuder en unik och personlig upplevelse för gäster som vill utforska och uppleva den vackra ön Mallorca.

Rumsfaciliteter

Varje lägenhet på Boutique Hostal ”Born53” är smakfullt inredd och utrustad för att skapa en bekväm och avkopplande vistelse. Gästerna kan njuta av moderna bekvämligheter såsom luftkonditionering, platt-TV med satellitkanaler, kök med diskmaskin, mikrovågsugn, kylskåp, vattenkokare och kaffekokare. Vissa lägenheter erbjuder också en uteplats eller balkong med en underbar utsikt över stadens livliga atmosfär.

Mat och Dryck

Boutique Hostal ”Born53” strävar efter att erbjuda gästerna en hemtrevlig atmosfär och bekvämligheter som gör det möjligt att laga egna måltider. Gästerna kan dra nytta av de fullt utrustade köken i lägenheterna för att laga mat i enlighet med egna preferenser och kostbehov.

Bekvämligheter

Hotellet erbjuder olika faciliteter och bekvämligheter för att förbättra gästernas vistelse. Dessa inkluderar tillgång till gratis WiFi i alla utrymmen, gemensam lounge där gästerna kan koppla av och interagera med varandra samt terrass där man kan njuta av avkopplande stunder. Gästerna har också möjlighet att utforska omgivningen genom vandring och cykling i närheten av lägenhetshotellet.

Betyg och Recensioner

Boutique Hostal ”Born53” har fått höga betyg och positiva recensioner från tidigare gäster. Hotellet har blivit särskilt uppskattat för dess personliga atmosfär, rena och bekväma rum samt för det utmärkta läget i stadskärnan. En sammanfattning av kundrecensionerna visar betyg i olika kategorier, såsom städning, bekvämlighet, läge och gratis WiFi.

Tillgänglighet/Handikappanpassning

Boutique Hostal ”Born53” är medveten om vikten av tillgänglighet för alla gäster. Anläggningen strävar efter att skapa en inkluderande miljö och erbjuder parkering för personer med funktionsnedsättning samt faciliteter för att säkerställa en smidig vistelse för alla.

Parkering

Gäster hos Boutique Hostal ”Born53” har tillgång till allmän parkering i närheten utan behov av förbokning. Avgifter kan tillkomma. Det finns även möjlighet till laddningsstation för elbilar samt parkering för personer med funktionsnedsättning för att tillmötesgå olika behov.Genom att erbjuda eleganta och bekväma boendemöjligheter samt en uppskattad gästservice, fortsätter Boutique Hostal ”Born53” att vara en populär destination för gäster som vill uppleva Llucmajor, Mallorca på ett minnesvärt sätt.

Fler bilder

Kontaktuppgifter Boutique Hostal ”Born53” im Stadtkern von Llucmajor, Mallorca

Adress: 53 Carrer d’es Born, 07620 Llucmajor, Spanien

Se pris

Karta till Boutique Hostal ”Born53” im Stadtkern von Llucmajor, Mallorca

Boutique Hostal

Klicka på kartan för att expandera

Övrig info

Frukost:
Rating: 8.6
Antal betyg: 311

Betyg på bekvämligheter

Personal: 9.4
Faciliteter: 8.7
Städning: 9.1
Bekvämlighet: 8.8
Prisvärt: 8.6
Läge: 9.2
Gratis WiFi: 8.1

Läs mer

Utvärderingar