BG Caballero

Se tillgänglighet

Presentation av BG Caballero

Hotel Caballero ligger bara en kort promenad från den långa, vidsträckta sandstranden. Här kan du njuta av en underbar familjesemester med solsken och strandliv. Hotellet erbjuder moderna bekvämligheter och en variation av faciliteter för en minnesvärd vistelse.

Rumsfaciliteter

Varje rum på BG Caballero är bekvämt inrett med en rad bekvämligheter för att göra din vistelse så bekväm som möjligt. Badrummen är utrustade med faciliteter som toalettpapper, hårtork, dusch och gratis toalettartiklar. Sovrummen har garderob eller klädskåp för förvaring. Några rum har terrass eller balkong med utemöbler för avkoppling.

Mat och Dryck

Hotel Caballero erbjuder en Medelhavsinspirerad buffé i sin restaurang som passar hela familjen. Du kan också njuta av snacks och drycker i poolbaren eller i den trevliga baren. Hotellet erbjuder en frukostbuffé för att starta dagen på bästa sätt.

Bekvämligheter

Hotellet har två pooler där du kan njuta av en avkopplande simtur och solbäddar för att slappna av. Det finns också faciliteter för aktiviteter som livemusik, temakvällar och spelrum. För sportentusiaster erbjuds cykelförvaring samt behandlingar och massage. Gratis WiFi finns i lobbyn, och fast internet erbjuds mot en extra kostnad. Hotellet har även en 24-timmarsreception, concierge-tjänster och tur- och utflyktsdisk.

Betyg och Recensioner

Hotel Caballero har fått höga betyg i kategorier som personal, faciliteter, städning, bekvämlighet, prisvärde, läge och gratis WiFi. Det är ett populärt val för många resenärer som söker en avkopplande och bekväm vistelse.

Tillgänglighet/Handikappanpassning

Hotellet har anpassning för handikappade, och övre våningsplan kan nås med hiss. Detta underlättar för gäster med funktionsvariationer att röra sig bekvämt inom hotellets område.

Parkering

Privat parkering finns vid boendet och kostar €10 per dag. Detta ger dig lugn och frihet att ha bilen parkerad säkert under din vistelse på BG Caballero. Parkeringen kan bokas i förväg för extra bekvämlighet.

Fler bilder

Kontaktuppgifter BG Caballero

Adress: Neopatria, 4, 07610 Playa de Palma, Spanien

Se pris

Karta till BG Caballero

BG Caballero - Neopatria, 4, 07610 Playa de Palma, Spanien karta

Klicka på kartan för att expandera

Övrig info

Frukost:
Rating: 8.5
Antal betyg: 3513

Betyg på bekvämligheter

Personal: 9.2
Faciliteter: 8.6
Städning: 8.7
Bekvämlighet: 8.7
Prisvärt: 8.6
Läge: 8.9
Gratis WiFi: 7.8

Läs mer

Utvärderingar