BelleVue Club

Se tillgänglighet

Presentation av BelleVue Club

Bellevue Club ligger bara 10 minuters promenad från Alcudias sandstrand på Mallorca. Med en imponerande anläggning som erbjuder 8 pooler, minigolf, tennisbanor och flera restauranger, är detta det perfekta stället för en avslappnad och rolig semester. Alla studior och lägenheter är utrustade med en egen balkong för att du ska kunna njuta av den magnifika omgivningen.

Rumsfaciliteter

Alla rum är utrustade med bekvämligheter som kök med brödrost, vattenkokare och kylskåp, samt möbler som sängkläder och garderober. Badrummen har toalettpapper, handdukar, badkar eller dusch, gratis toalettartiklar och hårtork för din bekvämlighet. Vill du hålla dig uppkopplad under din vistelse? WiFi finns tillgängligt i hotellrummen mot en liten avgift.

Mat och Dryck

Resorten har flera alternativ gällande mat och dryck med bland annat en snacksbar, bar samt en restaurang. Njut av en kopp kaffe eller te direkt från ditt eget rum med hjälp av den tillhandahållna kaffe-/tekokaren.

Bekvämligheter

För din bekvämlighet har anläggningen flera gemensamma utrymmen som inkluderar spelrum och utomhusmöbler och balkonger för avkoppling. Luftkonditionering, hiss och familjerum är också tillgängliga för att tillgodose dina behov.

Betyg och Recensioner

Med betyg som 7.7 för städning och 7.3 för prisvärdhet, kan du lita på en välkomnande och smidig vistelse på BelleVue Club. Recensioner visar också att faciliteterna får bra betyg i genomsnitt med en poäng på 6.9.

Tillgänglighet/Handikappanpassning

Anläggningen strävar efter att inkludera alla gäster och erbjuder rum/faciliteter för personer med funktionsnedsättning för att säkerställa en angenäm vistelse för alla.

Parkering

Det finns gratis allmän parkering tillgänglig vid boendet och bokning behövs inte. För extra bekvämlighet erbjuds också biluthyrning för att utforska omgivningarna på egen hand.

Fler bilder

Kontaktuppgifter BelleVue Club

Adress: Avenida Pedro de Reus y Mas s/n, 07410 Port d’Alcudia, Spanien

Se pris

Karta till BelleVue Club

BelleVue Club - Avenida Pedro de Reus y Mas s/n, 07410 Port d'Alcudia, Spanien karta

Klicka på kartan för att expandera

Övrig info

Frukost:
Rating: 6.7
Antal betyg: 3372

Betyg på bekvämligheter

Personal: 7.7
Faciliteter: 6.9
Städning: 6.8
Bekvämlighet: 7
Prisvärt: 7.3
Läge: 7.7
:

Läs mer

Utvärderingar