Barefoot Hotel Mallorca

Se tillgänglighet

Presentation av Barefoot Hotel Mallorca

Barefoot Hotel Mallorca är ett exklusivt 5-stjärnigt hotell beläget i Puerto Colom på Mallorca. Hotellet är beläget endast 14 minuters promenad från Cala Marçal strand och 2,1 km från Playa Arenal des Ases. Hotellet har ett spa- och hälsocenter samt en utomhuspool, bastu, bubbelbad och en restaurang. Alla rum på Barefoot Hotel Mallorca är luftkonditionerade och har gratis WiFi. Några av rummen har även terrass och utsikt över staden. Sängkläder och handdukar ingår i samtliga rum, och personalen talar flera språk, inklusive tyska, engelska och spanska.

Rumsfaciliteter

Rummen på Barefoot Hotel Mallorca är utrustade med en sittgrupp, platt-tv med satellitkanaler, kaffemaskin och eget badrum. Vissa rum har även terrass och utsikt över staden. Sängkläder och handdukar ingår i samtliga rum.

Mat och Dryck

Hotellets restaurang erbjuder en förstklassig matupplevelse, medan baren serverar ett brett utbud av drycker. Vin/champagne finns tillgängligt (mot tilläggskostnad), och det finns även en minibar på plats.

Bekvämligheter

Utöver spa- och hälsocentret och utomhuspoolen erbjuder Barefoot Hotel Mallorca även faciliteter som gratis WiFi, cykeluthyrning (mot tilläggskostnad), strandnära läge, samt att husdjur är välkomna på förfrågan (eventuella avgifter kan tillkomma). Hotellet har även en reception öppen dygnet runt, och övriga bekvämligheter inkluderar daglig städning, väckningsservice och en minilivs på plats.

Betyg och Recensioner

Barefoot Hotel Mallorca har erhållit höga betyg i kategorier som personal, faciliteter, städning, bekvämlighet och prisvärdhet. Hotellet har också ett bra läge enligt recensioner. Gratis WiFi är tillgängligt i samtliga utrymmen.

Genom att erbjuda högkvalitativa faciliteter och service kommer Barefoot Hotel Mallorca garanterat att uppfylla de mest kräsna gästernas förväntningar.

Tillgänglighet/Handikappanpassning

Hotellet erbjuder tillgänglighet för gäster med funktionsnedsättning genom att tillgängligt via hiss till övre våningsplan, och erbjuder specifika tjänster för att möta gästers behov.

Parkering

Det finns ingen parkering tillgänglig på Barefoot Hotel Mallorca.

Fler bilder

Kontaktuppgifter Barefoot Hotel Mallorca

Adress: 34 Carrer de la Pinta, 07670 Puerto Colom, Spanien

Se pris

Karta till Barefoot Hotel Mallorca

Barefoot Hotel Mallorca - 34 Carrer de la Pinta, 07670 Puerto Colom, Spanien karta

Klicka på kartan för att expandera

Övrig info

Frukost:
Rating: 8.7
Antal betyg: 427

Betyg på bekvämligheter

Personal: 9.4
Faciliteter: 9
Städning: 9.2
Bekvämlighet: 9.2
Prisvärt: 8.2
Läge: 8.6
Gratis WiFi: 7.7

Läs mer

Utvärderingar