Apartments Playa

Se tillgänglighet

Presentation av Apartments Playa

Apartments Playa ligger perfekt beläget i Alcudia, bara 2 minuters promenad från den vackra stranden Playa de Port d’Alcúdia och endast 2 km från Playa de Muro. Här erbjuds bekvämt boende med gratis WiFi och en trevlig sittgrupp för avkoppling.

De luftkonditionerade lägenheterna har ett fullt utrustat kök med en matplats för måltider, och är utrustade med platt-TV och eget badrum med dusch, gratis toalettartiklar och hårtork. För bekvämligheten finns även kylskåp, mikrovågsugn, brödrost, kaffemaskin och vattenkokare tillgängliga.

På plats finns en härlig terrass där gästerna kan njuta av solen och friska havsluften. För den som gillar aktiviteter finns området runt Apartments Playa perfekt för vandring och cykling.

Utforska också Alcudias gamla stadskärna som ligger endast 3 km bort, eller besök S’Albufera de Mallorca naturpark som endast ligger 3,7 km bort. Närmaste flygplats är Palma de Mallorca flygplats, som ligger 62 km från Apartments Playa.

Rumsfaciliteter

Apartments Playa erbjuder bekväma och välutrustade lägenheter med luftkonditionering. Varje lägenhet har ett eget badrum med dusch, gratis toalettartiklar och hårtork. I köket finns kylskåp, mikrovågsugn, brödrost, kaffemaskin och vattenkokare tillgängliga. Dessutom ingår en platt-TV för underhållning.

Mat och Dryck

Boendet erbjuder ett fullt utrustat kök där gästerna själva kan laga mat och njuta av egna måltider i den bekväma matplatsen. Det finns även möjlighet att koppla av på terrassen med utsikt över omgivningarna.

Bekvämligheter

Förutom bekvämligheter som fullt utrustat kök och luftkonditionering erbjuder Apartments Playa också gratis WiFi. Boendet ligger också nära till stranden och aktiviteter som vandring och cykling finns i närheten.

Betyg och Recensioner

Apartments Playa har fått goda recensioner från gästerna. Med ett genomsnittligt betyg på 7.6 för personlig service och 7.0 för faciliteter, städning och bekvämlighet, erbjuder boendet en trevlig vistelse för gästerna.

Tillgänglighet/Handikappanpassning

Det finns för närvarande ingen information om handikappanpassning av Apartments Playa.

Parkering

Det finns ingen parkering tillgänglig vid Apartments Playa. Gästerna kan behöva använda allmänna parkeringsmöjligheter i närheten.

Fler bilder

Kontaktuppgifter Apartments Playa

Adress: 4 Carrer dels Cirerers, 07400 Alcudia, Spanien

Se pris

Karta till Apartments Playa

Apartments Playa - 4 Carrer dels Cirerers, 07400 Alcudia, Spanien karta

Klicka på kartan för att expandera

Övrig info

Frukost:
Rating: 6.9
Antal betyg: 151

Betyg på bekvämligheter

Personal: 7.6
Faciliteter: 7
Städning: 7
Bekvämlighet: 7
Prisvärt: 7
Läge: 9.1
Gratis WiFi: 5

Läs mer

Utvärderingar