Aparthotel Isla de Cabrera

Se tillgänglighet

Presentation av Aparthotel Isla de Cabrera

Aparthotel Isla de Cabrera, beläget 200 meter från stranden i Colonia Sant Jordi på södra Mallorca, är ett fantastiskt val för en avkopplande semester. Hotellet erbjuder tre utomhuspooler, gratis WiFi, kostnadsfri parkering, ett gym och ett spa för att säkerställa en bekväm och avkopplande vistelse för sina gäster.

Rumsfaciliteter

Alla lägenheter på Isla de Cabrera är utrustade med luftkonditionering, satellit-TV, privat balkong och eget badrum med hårtork och sminkspegel. Köksdelen är komplett med kylskåp, mikrovågsugn och kaffekokare för att ge gästerna en känsla av hemtrevnad. För extra säkerhet erbjuds även värdeskåp mot en tilläggsavgift.

Mat och dryck

Hotellet erbjuder en varierad matupplevelse med en stor terrass som serverar frukostbuffé. En gång i veckan kan gästerna också njuta av temamiddagar i restaurangen. För avslappnade måltider och snacks finns tre olika snackbarer vid poolområdet och en barnbuffé till middagen för de minsta gästerna.

Bekvämligheter

Isla de Cabrera ser till att gästerna har tillgång till en rad bekvämligheter under sin vistelse. För avkoppling och träning erbjuds en padeltennisbana och ett välutrustat gym. Spa-området inkluderar bastu, ångbad och bubbelpool för extra avkoppling.

Betyg och Recensioner

Hotellet har fått höga betyg från sina gäster. Med ett genomsnittligt betyg på 8.7 kan besökare förvänta sig en underbar upplevelse på Aparthotel Isla de Cabrera. De högsta betygen har hotellet fått för dess läge, personal och bekvämligheter.

Tillgänglighet/Handikappanpassning

För gäster med funktionsnedsättningar finns flera faciliteter tillgängliga, inklusive handikappanpassade rum, hiss, samt toalett- och badrumsutrustning anpassat för personer med funktionsnedsättningar.

Parkering

Hotellet erbjuder kostnadsfri parkering för sina gäster. Detta underlättar för resenärer som kommer med bil och söker bekvämt boende.

Fler bilder

Kontaktuppgifter Aparthotel Isla de Cabrera

Adress: Avenida Marqués del Palmer, s/n, 07638 Colonia Sant Jordi, Spanien

Se pris

Karta till Aparthotel Isla de Cabrera

Aparthotel Isla de Cabrera - Avenida Marqués del Palmer, s/n, 07638 Colonia Sant Jordi, Spanien karta

Klicka på kartan för att expandera

Övrig info

Frukost:
Rating: 8.5
Antal betyg: 818

Betyg på bekvämligheter

Personal: 9.2
Faciliteter: 8.4
Städning: 8.7
Bekvämlighet: 8.6
Prisvärt: 8.5
Läge: 8.9
Gratis WiFi: 8.1

Läs mer

Utvärderingar