Aparthotel Flora

Se tillgänglighet

Presentation av Aparthotel Flora

Aparthotel Flora är ett modernt hotell som ligger vid Puerto Pollensas strand bara 100 meter från stranden i Pollensa på ön Mallorca. Hotellet erbjuder en stor utomhuspool och varje luftkonditionerat lägenhet har en möblerad balkong. Gratis WiFi finns tillgängligt i hela anläggningen.

De ljusa lägenheterna på Aparthotel Flora Litursa har en lounge med HD-satellit-TV. Pentryt har te- och kaffefaciliteter samt mikrovågsugn och kylskåp.

För avkoppling finns en TV-lounge med öppen spis på Flora Apartments Majorca. Hotellet har också en lekplats för barn samt ett spelrum. Gratis Wi-Fi finns tillgängligt.

Ett brett utbud av butiker, barer och restauranger finns en 5-minuters promenad bort i centrala Pollensa. De närliggande Sierra de Tramuntana-bergen är perfekta för vandring.

Rumsfaciliteter

Varje lägenhet på Aparthotel Flora är utrustad med bekvämligheter som lounge med satellit-TV, pentry med kokmöjligheter, samt luftkonditionering och möblerad balkong.

Mat och Dryck

Hotellet erbjuder en mängd olika mat- och dryckesalternativ, inklusive kafé, bar, snackbar och restaurang. Gästerna kan även välja att laga egna måltider i sitt eget kök eller utforska de omgivande restaurangerna i Pollensa

Bekvämligheter

Aparthotel Flora erbjuder ett brett utbud av faciliteter, inklusive utomhuspool, TV-lounge, lekplats för barn, spelrum och gratis Wi-Fi.

Betyg och Recensioner

Aparthotel Flora har fått höga betyg och recensioner från sina gäster, inklusive 9,3 i kategorin Personal, 8,6 i kategorin Städning, 9,4 i kategorin Läge och 8,8 i kategorin Prisvärt enligt gästrecensioner.

Tillgänglighet/Handikappanpassning

Hotellet erbjuder olika tillgänglighetsfaciliteter, inklusive rum och faciliteter för personer med funktionsnedsättning samt handikappanpassning i vissa allmänna utrymmen.

Parkering

Gratis allmän parkering finns tillgänglig i närheten av Aparthotel Flora (kan ej bokas i förväg).

Fler bilder

Kontaktuppgifter Aparthotel Flora

Adress: Méndez Nuñez Nº12, 07470 Port de Pollença, Spanien

Se pris

Karta till Aparthotel Flora

Aparthotel Flora - Méndez Nuñez  Nº12, 07470 Port de Pollença, Spanien karta

Klicka på kartan för att expandera

Övrig info

Frukost:
Rating: 8.4
Antal betyg: 698

Betyg på bekvämligheter

Personal: 9.3
Faciliteter: 8.3
Städning: 8.6
Bekvämlighet: 8.6
Prisvärt: 8.8
Läge: 9.4
Gratis WiFi: 5.6

Läs mer

Utvärderingar