Aparthotel Alcudia Beach

Se tillgänglighet

Presentation av Aparthotel Alcudia Beach

Aparthotel Alcudia Beach ligger bara 300 meter från stranden och erbjuder en avkopplande vistelse på den vackra ön Mallorca. Här kan gästerna njuta av en utomhuspool omgiven av solterrasser med palmer. Resorten erbjuder ett brett utbud av faciliteter för att göra din vistelse bekväm och underhållande.

Rumsfaciliteter

Alla studior och lägenheter på Aparthotel Alcudia Beach har ett pentry med spis, kylskåp, mikrovågsugn och vattenkokare för att kunna tillaga egna måltider. Dessutom inkluderar de vardagsrum med två bäddsoffor, satellit-TV och en balkong för att njuta av utsikten.

Mat och Dryck

Hotellet erbjuder flera alternativ för att stilla hungern och törsten. Gäsater kan koppla av med en drink i loungebaren eller besöka poolbaren och snackbarerna för lättare förfriskningar. Dessutom ligger hotellet nära stormarknader samt ett brett utbud av barer, restauranger och caféer inom gångavstånd.

Bekvämligheter

Aparthotel Alcudia Beach erbjuder bekvämligheter såsom ett gym och bordtennisbord för de gäster som vill hålla sig aktiva under semestern. För familjer med barn finns också en lekplats där de små kan ha roligt. Resorten är varsamt utformad för att maximera gästernas bekvämlighet och njutning under hela vistelsen.

Betyg och Recensioner

Vi på Aparthotel Alcudia Beach strävar efter att erbjuda våra gäster en minnesvärd vistelse. Vi är glada att kunna dela med oss av våra gästers feedback. Betygen speglar vårt engagemang för att leverera hög kvalitet och gästnöjdhet. Kategoriska recensioner inkluderar bland annat:

  • Personal: 8.9
  • Faciliteter: 8.1
  • Städning: 8.0
  • Bekvämlighet: 8.1
  • Prisvärt: 7.9
  • Läge: 8.8

Tillgänglighet/Handikappanpassning

Vi på Aparthotel Alcudia Beach välkomnar alla gäster och strävar efter att erbjuda en tillgänglig och bekväm miljö för alla. Vänligen kontakta oss före din ankomst om du har speciella önskemål eller behov av anpassningar för att säkerställa din bekvämlighet under din vistelse.

Parkering

För gästernas bekvämlighet erbjuder vi gratis allmän parkering i närheten, ingen förbokning behövs.

Fler bilder

Kontaktuppgifter Aparthotel Alcudia Beach

Adress: Avenida Nicolás Riera Marsá, 6, 07400 Port d’Alcudia, Spanien

Se pris

Karta till Aparthotel Alcudia Beach

Aparthotel Alcudia Beach - Avenida Nicolás Riera Marsá, 6, 07400 Port d'Alcudia, Spanien karta

Klicka på kartan för att expandera

Övrig info

Frukost:
Rating: 8.2
Antal betyg: 147

Betyg på bekvämligheter

Personal: 8.9
Faciliteter: 8.1
Städning: 8
Bekvämlighet: 8.1
Prisvärt: 7.9
Läge: 8.8
:

Läs mer

Utvärderingar