Apartamentos Sinfony

Se tillgänglighet

Presentation av Apartamentos Sinfony

Apartamentos Sinfony är perfekt beläget bara 200 meter från de vackra stränderna i Canyamel på Mallorcas nordöstra kust. Hotellet erbjuder moderna och ljusa lägenheter med fantastisk havsutsikt från de möblerade balkongerna. Gästerna kan dessutom njuta av en utomhuspool för avkoppling och nöje under vistelsen.

Rumsfaciliteter

Varje lägenhet på Apartamentos Sinfony har ett modernt inrett vardagsrum med en bekväm matplats, en bäddsoffa och en platt-TV med satellitkanaler. I det fullt utrustade köket finns en keramikhäll och alla köksredskap som behövs. Badrummen har dusch och handdukar. Sängkläder ingår för att säkerställa en bekväm vistelse för gästerna.

Mat och Dryck

Gästerna på Apartamentos Sinfony har flera matställen och butiker inom bekvämt gångavstånd, vilket ger enkel tillgänglighet till olika mat- och dryckesalternativ.

Bekvämligheter

Hotellet har ett antal faciliteter för att göra vistelsen så bekväm som möjligt, inklusive gratis WiFi i alla utrymmen. För avkoppling och underhållning erbjuds två pooler som är öppna året runt. På den soliga solterrassen kan gästerna koppla av medan de njuter av den vackra omgivande miljön. för gäster som söker äventyr eller sport finns det möjlighet att delta i aktiviteter som ridning, vandring, och cykelturer i närområdet.

Betyg och Recensioner

Apartamentos Sinfony har utmärkta recensioner och betygsättningar från gäster. Bland kategorierna där hotellet har fått höga betyg återfinns ”Faciliteter”, ”Städning”, ”Bekvämlighet” och ”Prisvärt”. Gästerna har även uppskattat det centrala läget och den personliga servicen som erbjuds.

Tillgänglighet/Handikappanpassning

Apartamentos Sinfony strävar efter att tillhandahålla tillgänglighet för gäster med funktionsnedsättningar och kan erbjuda anpassade faciliteter och service för att möta individuella behov. För mer information eller för att diskutera specifika krav, kan gästerna kontakta hotellet direkt.

Parkering

Det finns ingen parkering tillgänglig på hotellet, men det finns alternativ i närheten för gäster som anländer med bil.

Fler bilder

Kontaktuppgifter Apartamentos Sinfony

Adress: Via Melesigeni, 07589 Canyamel, Spanien

Se pris

Karta till Apartamentos Sinfony

Apartamentos Sinfony - Via Melesigeni, 07589 Canyamel, Spanien karta

Klicka på kartan för att expandera

Övrig info

Frukost:
Rating: 9.1
Antal betyg: 281

Betyg på bekvämligheter

Personal: 9.7
Faciliteter: 9.2
Städning: 9.1
Bekvämlighet: 9.3
Prisvärt: 9.2
Läge: 9.2
Gratis WiFi: 8.3

Läs mer

Utvärderingar